Çılgın İş Adamı

Çılgın İş Adamı, özel ve ilginç bir iş simülasyon oyunudur. Oyuncular oyunda gelir elde etmek için, plaza ölçeğini genişletmek ticari bir kodaman olmak istiyor. Bu işletme oyununda pazarlama stratejinizi geliştirin ve dünyanın en zengin iş adamı olun.

Çılgın İş Adamı Oyunu Nasıl Oynanır?

Sıfırdan bir şehir inşa et ve Çılgın İş Adamı ile yaşayan en zengin adam olmak için yarış! Doğru ekonomik stratejilerle limonata standınızı sinemalara, hastanelere ve birinci sınıf restoran zincirlerine dönüştürün! Burada milyarder olarak geleceğinize ilk adımınızı atabilirsiniz.

İlk işinizi kurmak ve işçi kiralamak için talimatları izleyin. Mağazalardan elde ettiğiniz gelir her yeni çalışanla artar. İlk yeteneğinizi bulun ve onu yetenekler sekmesinden yükseltin.

Yolculuğunuz için ödüller kazanırken ilerlemek için ana görevleri takip edin. Yeni alanlar için diğer iş liderleriyle savaşın ve yeni mağazalar açın. Her yeni bina, önceki işletmenizden daha yüksek gelir getirir, bu nedenle bir sonraki binaya öncelik vermek ideal stratejidir.

Etkinliklere en baştan göz atın ve özel ödüller için görevlerini tamamlayın. Mağazalarınızda elemanlarınıza görevler verin ve verimliliği artırmak için onları yükseltin. Diğer oyuncularla savaş, yetenek ekibinizi kurun ve onları yetenek puanlarınızla yenin. Bakalım zirveye tırmanabilecek misin!

Bu bağımlılık yapan iş adamı oyununu beğendiyseniz, Yönetim Oyunlarımıza göz atabilir ve kendinize daha fazla eğlanceli oyunlar bulabilirsiniz!

Benzer Oyunlar

Çılgın İş Adamı Oyunu Kim Tarafından Geliştirdi?

Bu oyun Yizhiyuan Network Technology tarafından geliştirilmiştir.