Burayı Kaz

Burayı Kaz, baretlerinizi kapın ve küreklerinizi saatlerce toprakta oynamak için hazırlayın. Bağımlılık yaratan kazma oyunu, yenilikçi, gerçekçi toprak ve yerçekimi fiziği sunuyor. Parlak renkler ve canlı grafik stili, her zorluğu yüzleşmeyi bir keyif haline getiriyor. Ve her bir bulmacanın zor çözümlerini anladığınızda hiçbir şey daha tatmin edici olamaz.

Bu sadece kazmakla ilgili değil; her aşamada, toplarınızı hedefe ulaştırmak için kullanmanız gereken yepyeni bir mekanik veya efekt sunulur. Toplarınızı kupalara yönlendirmenin yeterince zor olduğunu mu düşünüyorsunuz? Şimdi karışıma bombalar ve çok renkli toplar atmanın ne kadar zor olabileceğini hayal edin!

Burayı Kaz Oyunu Nasıl Oynanır?

Toprakta yolunuzu kazmak için basit ve sezgisel kontrolleri kullanın ve seviyenin sonunda topun bardağa zarif bir şekilde düşmesi için bir yol açın.

Oyunu kaybetmemek için genellikle seviyeleri çözmek için bir ipucu vardır, bazen nesnelerin hızından faydalanmanız gerekir, bazen nesneleri çarpmanız gerekir , ancak çoğu zaman sezgisel düşüncenizi kullanmanız yeterlidir. Bunu yapabilir misin?

Oyun Kontrolleri

  • Topun düşmesini istediğiniz şekilde kazmak için imleci sürükleyin.

Benzer Oyunlar

Burayı Kaz Oyunu Kim Tarafından Geliştirdi?

Bu oyun VooDoo tarafından geliştirilmiştir.