Metal Ordu Savaşı 3

Metal Ordu Savaşı 3'te meydan okumaya hazır olun! Metal savaşçılar da saldırıda! Kahramanlar, Dünya'yı düşmanlardan koruma görevlerine kaldıkları yerden devam ediyor. Bu oyunda tamamen farklı düşmanlar ve engellerle savaşıyorsunuz. Yerlerinizi alın!

Metal Ordu Savaşı 3 Oyunu Nasıl Oynanır?

Metal Ordu Savaşı 3, 2 oyunculu ve eğlenceli bir robotik macera meydan okumasıyla bir savaş ve kaçış oyunu deneyimi sunuyor.

Robotların savaşı yeni serisiyle sahalara geri döndü. Dünyayı savunmaya yeminli kahramanlarımız tüm düşmanlara karşı savaşıyor. Yeni savaşçı robotlar, saldırı mekikleri, mermi saçan dronlar gibi birçok engelle savaşın. Arkadaşlarınız ile canınız sıkıldığında seçebileceğiniz 2 kişilik bu oyunu oynayarak eğlenceli ve heyecanlı zamanlar geçirebilirsiniz. Kurtarılmayı bekleyen rehineleri unutmayın! Elbette rehineleri kurtarmak hiç de kolay değil. Sağlık barınız düşmeye başladığında hemen sağlık iksirini alın. Oyunda görebileceğiniz silahları toplayarak farklı silah mekaniklerini deneyimleme fırsatı yakalayın.

Metal Ordu Savaşları yeni seri ile siz oyuncuları bekliyor. Silahını al ve dünyayı tüm kötülüklerden kurtar. Hadi maceraya atılalım!

Oyun Kontrolleri

  • Hareket etmek için OK tuşlarını kullanın.
  • Vurmak için L tuşunu kullanın.
  • El bombası için K tuşunu kullanın.
  • Zıplamak için yukarı OK tuşunu kullanın.
  • Haritayı görüntülemek için BOŞLUK tuşunu kullanın.
  • Silah değiştirmek için O ve P tuşlarını kullanın (O+P barın dolmasını bekleyin).

Benzer Oyunlar

Metal Ordu Savaşı 3 Oyunu Kim Tarafından Geliştirdi?

Bu oyun RHM Interactive tarafından geliştirilmiştir.