Mr. Bean: İskambil Macerası

Mr. Bean: İskambil Macerası'nda bir yolculuğa çıkmaya hazırlanın. Bu Mr. Bean oyununda Amerika'yı keşfederken ona eşlik edin.

Mr. Bean'in parası biraz azaldı ve siz ona yardım etmezseniz, muhtemelen New York City'den daha uzağa gidemeyecektir. Neyse ki, Solitaire oynayarak kazanılacak tonlarca para var. Ne yazık ki, Mr. Bean kart oyunlarında pek iyi değil ve Batı Kıyısı'na kadar gitmeyi tercih ediyor.

Ona yardım edip başının belaya girmediğinden emin olabilir misin? Takılırsanız, bir Mr. Bean Jokerine tıklamanız yeterlidir. Bunlar, her seviyede masadaki tüm kartları eşleştirmenize ve çıkarmanıza yardımcı olacaktır.

Mr. Bean: İskambil Macerası Oyunu Nasıl Oynanır?

ABD'de bir kasırga macerasında ünlü ama oldukça talihsiz ve beceriksiz İngiliz komedi karakterine katılın! Tatilinde Solitaire oyunları oynayarak tonlarca para kazanmasına yardım edin. Bir kartı, sıralaması hemen daha yüksek veya daha düşük olan başka bir kartla eşleştirebilirsiniz. Örneğin, bir vezir masadan kaldırılmadan önce bir papaz veya vale ile eşleştirilebilir. Tüm kartları eşleştirdikten sonra bir sonraki seviyeye geçebilirsiniz.

Oyun Kontrolleri

  • SOL tıklama ile kartları eşleştir ve çıkar.

Benzer Oyunlar

Sırada oynamak için birkaç harika çevrimiçi kart oyunu daha var.

Mr. Bean: İskambil Macerası Oyunu Kim Tarafından Geliştirdi?

Bu oyun Gamebake tarafından geliştirilmiştir.