Ofis Kıyafetleri Giydir

Ofis Kıyafetleri Giydir, profesyonel bir kadının ofiste günlük işinde giyeceği iş kıyafetleriyle ilgili yeni bir giydirme oyunudur. İş kıyafeti tarzı, özellikle muhasebe ve finansta genellikle oldukça muhafazakardır, ancak BT veya oyun endüstrisi gibi yerlerde daha rahat ("iş amaçlı gündelik") olabilir.

İş tarzı, modern dünyada kadınların yeni güçlendirilmiş rolünü yansıtıyor. Ancak iş görünümü, güzellikten veya stilden ödün vermeyi gerektirmez! Giydirme ve makyaj gibi kız oyunlarını seviyorsanız, bir ofiste çalışan yetişkin kadınlar için bir stilist ve moda tasarımcısı olarak oynayabilirsiniz. Güzel kadınlar, başarılılar ve büyük bir şirkette kariyer yaptıkları için yoğun bir programları var. Ancak gardıropları kusursuz ve ruhlarında moda tutkunu var.

Ofis Kıyafetleri Giydir Oyunu Nasıl Oynanır?

Bu moda oyunu iş tarzı etek, pantolon, gömlek, ceket, elbise, ayakkabı ve diğer öğeleri içerir. Ayrıca bu sanal bebekleri giydirmek için saç stilleri, şık çantalar, takılar ve modaya uygun aksesuarlar seçin. Oyundaki tüm öğeler ücretsiz olarak mevcuttur, hiçbir şey kilitli değildir!

Kızların kıyafetlerini şirketin kıyafet yönetmeliğine göre tasarla! Harika bir makyaj, profesyonel kadını meslektaşları arasında öne çıkaracak, özgüvenini artıracak ve moralini yükseltecek. Ücretsiz kız oyunları en çok sevdiğimiz şeydir, bu nedenle tüm genç moda tutkunları için tonlarca başka giydirme / makyaj oyunumuz var!

Oyun Kontrolleri

  • Kıyafet değiştirmek için farenin sol tuşunu kullanın.

Benzer Oyunlar

Ofis Kıyafetleri Giydir Oyunu Kim Tarafından Geliştirdi?

Bu oyun ArpaPlus tarafından geliştirilmiştir.