On Bir Öpücük

On Bir Öpücük, çocuklar ve kızlar bir bulmaca aşk oyunudur. Angel-Girl ve Demon-Boy kaderlerinde ayrılık vardır ve ayrıldılar. Şimdi iki ayrı aşığın buluşmasına yardım edin.

İki aşığın tüm zorlukların üstesinden gelmesine ve birbirini bulmasına yardım edin. Bunu yapmak için kızın sevgilisine ulaşabileceği yolu eski haline getirmek gerekiyor.

On Bir Öpücük Oyunu Nasıl Oynanır?

Bu bulamaca oyununda farklı arazilerde ilerlemek için küçük bulmacaları çözmeniz gerekecek. Köprüleri ve merdivenleri kullanın ve geçidi kapatan tüm bombaları patlatın. Meleğin sevgilisine ulaşmasına yardım edin ve onu bir öpücükle büyüsünden kurtarın.

Bunu yapmak için mantıksal görevleri çözmeli ve kahramanlarımızın birbirini bulmasına yardımcı olacak bir yol inşa etmelisiniz.

Oyun Kontrolleri

  • Oyun cihazına bağlı olarak, kontrol için bir bilgisayar faresi veya dokunmatik ekranlarda dokunmatik kullanılır. Bazı nesnelerin bir yerden başka bir yere sürüklenmesi gerekir: nesneye tıklayın ve onu yeni bir konuma sürükleyin.

Benzer Oyunlar

Bu aşk oyununu beğendiniz mi? Aşk oyunları koleksiyonumuzdaki diğer oyunları da oynayabilirsiniz. Sıradaki bu harika çevrimiçi oyunlara da bir göz atın.

On Bir Öpücük Oyunu Kim Tarafından Geliştirdi?

On Bir Öpücük oyunu DL-studio tarafından geliştirilmiştir.