Zıplayan Top X

Zıplayan Top X, kırmızı top yeni macerasıyla ekranlarda! Bulmaca çözerek eğlenceli vakit geçirmek isteyen herkesi bekliyoruz. Top oyunlarının büyük bir hayranı mısınız? Eğer öyleyse, Zıplayan Top X sizin için tasarlanmış zıplayan top oyunudur!

Kötü köleler, gezegeni kare bir şekle sıkıştırmak istiyor. Ve kırmızı seken top dünyayı kurtarmak için burada. Zıplayan top oyunu sürecinde düşmanları yenerek ve ölümcül lazer ışınlarından kaçınarak ölümcül bir fabrikada yuvarlanın ve zıplayın. Dünyayı dönüm noktasından kurtarmak için gerekenlere sahip misiniz? Zıplayan topu hedefine götürmek için OK tuşlarını kullanın ve yol boyunca tüm yıldızları nakavt ettiğinizden emin olun. Kötü adamlara dikkat edin!

Zıplayan Top X Oyunu Nasıl Oynanır?

Zıplayan Top X maceralı, eğlenceli bir bulmaca oyununda yepyeni bir bölüm daha sizlerle. Dünyayı kurtarmak senin elinde. Tuzaklardan kaçın, mahkumları kurtarın. Zıpla ve yuvarlan! Yıldızları ve altınları toplayın. Heyecanı azalmadan devam eden oyuna kendinizi kaptırın. Arkadaşlarınızla eğlenceyi ikiye katlayın.

Oyun Kontrolleri

  • Topu yuvarlamak için sağ ve sol OK tuşlarını kullanın.
  • Topu atlamak için yukarı OK tuşunu kullanın.
  • Zıplayan topu tehlikeli engellerin önünde durdurmak için aşağı OK tuşunu kullanın.
  • Topu yuvarlarken yeterli sayıda sarı yıldız elde edin.

Benzer Oyunlar

Bu Zıplayan Top X oyununu beğendiniz mi? Top oyunları koleksiyonumuzdaki diğer oyunları da oynayabilirsiniz. Sıradaki bu harika çevrimiçi oyunlara da bir göz atın.

Zıplayan Top X Oyunu Kim Tarafından Geliştirdi?

Zıplayan Top X oyunu Bin Studio tarafından geliştirilmiştir.