Kuşatma Savaş Planı

Kuşatma Savaş Planı, hızlı bir zihni ve hızlı parmakları ödüllendiren bir strateji oyunudur. Etkileşimli bir oyun, tasarım ve heyecan verici oynanış ile Kuşatma Savaş Planı sizi saatlerce oyunun içinde tutacak. Doğru zamanlama ve ustaca hareketlerle düşmanınıza zekâyla üstünlük kurun. Savaş! Savaş davulları duyuyor musun? Direnmenin anlamı yok... Kuşatma Savaş Planına katılmalısın.

Kuşatma Savaş Planı Oyunu Nasıl Oynanır?

Önünüze düşen mücadeleye ayak uydurmak istiyorsanız, iyi taktikleri hızlı reflekslerle birleştirmeniz gerekecek. Aşkta ve savaşta her şeye izin verilir, bu yüzden rakibinizi küçümsemek için mükemmel zamanlamayla iyi bir strateji kullanın.

Tıklayın ve sürükleyin! Askerlerinizi düşman kuleleri arasında koşturmaya devam ettirirken hepsinin kahramanca savaşmaya hazır hissetmesini sağlayın. Düşmanı kulelerinizden uzak tutmak ve zaferi garantilemek için düşman askerleriyle savaşın. Strateji? Savaş, birkaç adım ilerisini düşünmenizi gerektirir. Kimseyi gri alanda bırakmayın, birden çok açıdan saldırmak için her kuleyi ele geçirin ve strateji olanaklarınızı genişletin. Zırhınızı kuşanın, sabırlı olun ve zamanın elverdiği kadar çok asker toplayın ki büyük bir savaşa doğru şekilde hazırlanabilesiniz.

Oyun Kontrolleri

  • Oyunu oynamak için fareyi kullanın.

Benzer Oyunlar

Bu Kuşatma Savaş Planı oyununu beğendiniz mi? Savaş oyunları koleksiyonumuzdaki diğer oyunları da oynayabilirsiniz. Sıradaki bu harika çevrimiçi oyunlara da bir göz atın.

Kuşatma Savaş Planı Oyunu Kim Tarafından Geliştirdi?

Kuşatma Savaş Planı oyunu Brave Giant LTD tarafından geliştirilmiştir.