Gerçekçi Şehir Park Etme

Gerçekçi Araba Park Etme, oynaması heyecan verici bir 3D park etme oyunudur. Şehir boyunca sürün ve arabanızı tam park yerine park edin. Oyunu kazanmak için 10 seviyede gerçek trafikle oynayın. Oyunu bir an önce bitirmek için park etme becerinizi gösterin. Zaman sınırı olmadığından, arabayı dikkatli sürün ve park yerine ulaşın ve tüm seviyeleri geçin.

Eğlenceli ve zorlu bir park etme oyunu mu arıyorsunuz? Gerçekçi Araba Park Etme oyunundan başka bir oyun aramayın! Gittikçe zorlaşan 10 seviyeli park etme mücadelesi ile bu oyun becerilerinizi test edeceksiniz. Gerçek trafiğe sahip gerçekçi bir şehirde gezinin ve her seviyede arabanızı park etmek için mükemmel yeri bulun. Ancak dikkatli olun, bir yanlış hamle ile oyun biter! Her seviyede park edilecek üç nokta ile oyunu olabildiğince çabuk bitirmek için park etme becerilerinizi göstermeniz gerekecek. Hem eğlenceli hem de zorlayıcı bir oyun arıyorsanız, Gerçekçi Araba Park Etme oyununu hemen oynayın ve usta bir parkçı olmak için gerekenlere sahip olup olmadığınızı görün!

Gerçekçi Araba Park Etme Oyunu Nasıl Oynanır?

Kalabalık şehirde araba sürün ve sizin için ayrılan park yerini bulun. Haritanızın sol üst köşesinde kırmızı bir nokta ile işaretlenecektir. Artık şehir trafiğinde güvenli ve ustaca gezinmeniz gerekiyor. Diğer arabalara veya otobüslere çarpmamaya dikkat edin çünkü çok fazla hasar alırsanız bölüm tamamlanmaz. Ne kadar canınız olduğu üst merkezde "Sağlık" altında yüzde olarak gösterilir. Arabanızı trafikte çok fazla hasar almadan manevra yapın ve park alanınızı bulun. Bulduğunuzda, düzgün bir şekilde park etmeniz ve bu konumu birkaç saniye tutmanız gerekecek. Yalnızca burada daha fazla park oyunu oyna!

Benzer Oyunlar

Bu park etme oyununu beğendiniz mi? Park etme oyunları koleksiyonumuzdaki diğer oyunları da oynayabilirsiniz. Sıradaki bu harika çevrimiçi oyunlara da bir göz atın.

Gerçekçi Araba Park Etme Oyunu Kim Tarafından Geliştirdi?

Gerçekçi Araba Park Etme oyunu Instant Games Studio tarafından geliştirilmiştir.