Model Barbie

Model Barbie, pek çok parlak pembe ve sakız renginde eşya içeren bir güzellik oyunudur! Kasabada yeni bir trend var ve siz kızlar buna bayılacaksınız çünkü her şey sıcak pembe ve sakızdan oluşuyor. Barbie'nin gösterişli dünyasından ilham alan kızlara özgü moda estetiği, siz hanımların seveceği bu ücretsiz oynanabilen giydirme oyununun ana temasıdır.

Gelin ve kızlara yönelik Model Barbie giydirme oyununda tatlı kız Ellie'ye katılın ve kızımızın sıcak pembe kıyafetlere olan bağımlılığını keşfedin ve eğlenceli bir gün için giyinmesine yardımcı olun!

Ancak Ellie'nin göz alıcı kıyafet seçeneklerine dalmadan önce, makyaj sanatçısı becerileriniz üzerinde çalışmaya hazırlanın.

Model Barbie Oyunu Nasıl Oynanır?

Barbie sadece modada değil, güzellikte de bir an yaşıyor ve kızlara yönelik çevrimiçi makyaj oyunumuzda, sokakta yürürken tüm dikkatleri üzerine çekecek, Model Barbie'den ilham alan en tatlı makyaj görünümlerini yaratabilirsiniz.

Parlak pembe göz farı, parlak pembe dudak parlatıcısı, güçlü pembe allık ve hatta bazı sıcak pembe tonları, Ellie'nin süper tatlı bebek görünümüyle baş etmeye başlamanıza yardımcı olacaktır. Daha sonra siyah rimel ve ışıltılı yüz takılarıyla tamamlayabilirsiniz. Artık bu bebek benzeri makyaj trendini sarsabileceğinizi bildiğinize göre, daha fazla Model Barbie ilham kaynağına göz atmak için aşağıdaki geniş giysi ve aksesuar seçeneklerine göz atın.

Model Barbie, TikTok'un şu sıralar yeni favori saç, makyaj ve tırnak estetiği trendi ve Ellie'nin hedefi, pembe üstüne pembe modaya uygun kıyafetleriyle moda trendlerini yakalamak. Kızlara yönelik bu moda oyununda güzel modelimiz için iki renkli kıyafet yaratabilirsiniz. İlk olarak, pembenin farklı tonlarındaki kıyafet ve aksesuarları karıştırıp eşleştirirken Ellie'nin gündelik görünümünü seçmesine yardım edeceksiniz. Bunun için kısa üstler ve mini etekler tercih edebilir veya bugün giymesi için en sevdiği tasarım elbiseyi seçebilirsiniz. Daha sonra Ellie'nin kıyafetini ışıltılı mücevherler, güneş gözlükleri ve gösterişli çantalarla süsleyin. Peki biraz daha fazlası için hazır mısın?

Kızlara yönelik renkli giydirme oyunumuzu oynamaya devam ederken, Ellie'nin, Magot Robbie'nin Barbie filmindeki etkileyici tekerlekli patenci kız görünümünden ilham alan sportif şık kıyafet seçimine dalacaksınız. Şehir merkezinde paten kaymaya gidecek ve trend belirleyici olarak elinden gelenin en iyisini yapması gerekiyor. Model Barbie giydirme oyununda sizin için hazırladığımız ikinci moda mücadelesiyle devam edin ve bu sefer en sevdiğiniz elbiseyi, kızımız için dudak uçuklatan bir yaz görünümü yaratmanıza yardımcı olacak en renkli spor şortlarıyla eşleştirerek eğlenin. Seçiminizi doğru sportif-şık aksesuarlar ve havalı bir çift patenle tamamlayın.

Bu kızlara yönelik Model Barbie TikTok oyununu çevrim içi oynarken iyi eğlenceler!

Oyun Kontrolleri

  • Kızlara yönelik bu çevrimiçi oyundaki tüm seçeneklere göz atmak için farenizi kullanın.

Model Barbie Benzeri Oyunlar Oyna

Bu makyaj yapma oyununu beğendiniz mi? Kız oyunları koleksiyonumuzdaki diğer oyunları da oynayabilirsiniz. Sıradaki bu harika çevrimiçi oyunlara da bir göz atın.

Model Barbie Oyunu Kim Tarafından Geliştirdi?

Model Barbie oyunu Gamerina tarafından geliştirilmiştir.