Oyuncu Kız Giydirme

Oyuncu Kız Giydirme'de istediğiniz kişi olabilirsiniz! İki güzel cosplayers soyunma odalarında katılın ve bir sonraki büyük etkinliğe birlikte hazırlanın! İstediğiniz görünüm için en iyi parçaları toplayın, en sansasyonel makyaj renklerini seçin ve kostüm yarışmalarına hazırlanmak için aksesuarlara ve diğer açılabilir özelliklere göz atın!

Oyuncu Kız Giydirme Oyunu Nasıl Oynanır?

Yaz geldi ve oyun etkinlikleri kapıda. Kızlarımız en iyi kostümleri ve yerinde makyaj görünümleriyle bu etkinlikleri etkilemeye hazır. Onların stilisti olarak bu görevi üstlenebilir ve ilk kızı giydirerek onlara liderlik etmeye başlayabilirsiniz. Makyajıyla çalışmaya başlamak için yüzüne tıklayın ve kozmetik ürünlerine göz atın. Elbiseyi öne çıkarmak için cesur bir görünüm tercih edebilir veya yumuşak renkler seçip işi kostüme bırakabilirsiniz. Daha sonra saç modellerine ve peruklara göz atabilirsiniz. Kilidini açabileceğiniz bazı özellikler var, bu ürünleri dolabınıza kalıcı olarak eklemek için kısa bir reklam izleyin. Kızımızı gardırobuna kadar takip edin ve kıyafetleri ve aksesuarları görün. Onları üç farklı arka plan önünde birlikte görmek için bu adımları ikinci kızla tamamlayın.

Kıyafetlerle ve rengarenk makyaj görünümleriyle oynamayı seviyorsanız diğer kız oyunlarımıza göz atabilirsiniz!

Oyun Kontrolleri

  • Oyunu oynamak için fareyi kullanın. Ekranda görünen öğelere tıklayın veya dokunun.

Oyuncu Kız Giydirme Benzeri Oyunlar Oyna

Bu kuaför makyaj oyununu beğendiniz mi? Giysi Giydirme oyunları koleksiyonumuzdaki diğer oyunları da oynayabilirsiniz. Sıradaki bu harika çevrimiçi oyunlara da bir göz atın.

Oyuncu Kız Giydirme Oyunu Kim Tarafından Geliştirdi?

Oyuncu Kız Giydirme oyunu ... tarafından geliştirilmiştir.