DOP Çöp Adam - Hapisten Kaçış

DOP Çöp Adam - Hapisten Kaçış oyununda mahkum karakterimiz hapishaneden kaçmanın çok daha kolay olacağını düşünüyordu! Ancak, sürekli devriyede olan üst düzey korumaların arasından sinsi karakterimizin özgürlüğe giden yolda yardımınıza ihtiyacı var. Mahkum Çöp Adamın çeşitli bulmacaların üstesinden gelmesine ve onun için yolu açmasına yardım edebilir misin?

DOP Çöp Adam - Hapisten Kaçış Oyunu Nasıl Oynanır?

Bu hapishanede bulmacaların yardımıyla mahkumları içeriden kaçması sağlanıyor. Sen onun yanında olursan hiçbir şey mahkum karakterimizi durduramaz. Her seviyede odada eksik bir parça olacak. Bu parçalar Çöp Adam'ın kaçmasına yardım ediyor, bu yüzden göreviniz neyin eksik olduğunu bulmak. Eksik parçayı farenizi kullanarak çizin; eğer başarılı olursanız o görünecek ve bir sonraki seviyeye geçebilirsiniz. Bu kayıp şeyler kapı kilidinden kutuya kadar her şey olabilir. Deneme yanılma ile neyin eksik olduğunu bulabilirsiniz. Çöp Adam bizim yardımımızla kaçabilecek mi yoksa yakalanıp hücresine geri mi götürülecek?

Oyun Kontrolleri

  • Oyunu oynamak için fareyi kullanın.

DOP Çöp Adam - Hapisten Kaçış Benzeri Oyunlar Oyna

Bu mahkum oyununu beğendiniz mi? Çöp Adam oyunları koleksiyonumuzdaki diğer oyunları da oynayabilirsiniz. Sıradaki bu harika çevrimiçi oyunlara da bir göz atın.

DOP Çöp Adam - Hapisten Kaçış Oyunu Kim Tarafından Geliştirdi?

DOP Çöp Adam - Hapisten Kaçış oyunu AdelikDev tarafından geliştirilmiştir.