Şişman Yarışı 3D

Şişman Yarışı 3D, Recep İvedik gibi karizmatik kilolu karakterlerin yer aldığı bir parkur koşu oyunudur. Fiziğinizi değiştirmek için yemeğinizi stratejik olarak seçerken zorlu engelli parkurlara kendinizi hazırlayın. Kilo ve güç kazanmak için mümkün olduğunca fazla yiyecek toplayın, engelleri birer birer aşmanıa yardımcı olacaktır. Zorlu rakiplerle yüzleşmeye hazır olun!

Şişman Yarışı 3D Oyunu Nasıl Oynanır?

Şişman Yarışı 3D'de yemek yarışmasına hazır olun! Koşmak ve yemek yemek yorucu gelebilir ama bu dünyada vücudunuzun sınırı yok! Ana yemeklerden tatlılara kadar her şeyi yiyin, kilo alın ve kilolarınızla yarış pistini fethedin! Becerilerinizi göstermek ve ödüller kazanmak için yol boyunca profesyonel dövüşçülerle yüzleşin!

Koşu yaparken hamburger yiyemeyeceğinizi kim söyledi? Bu komik mücadele tam tersini kanıtlamak için burada ve becerilerinizi görmek istiyoruz. Kahramanınızın kontrolünü elinize alın ve hemen yemeye başlayın! Karakterinizi tutmak için dokunun ve yerde duran yiyecekleri toplamak için sağa ve sola hareket edin. Herhangi bir parçayı eksik bırakmayın; her ısırık dövüş yetenekleriniz açısından faydalıdır. Hız kazanmak için duvarları ve düşmanları indirin ve soldaki çubuğu doldurun. En yüksek potansiyelinize ulaşın ve aç savaşçınızın platformun etrafında yuvarlanarak herkesi alt etmesini izleyin! Bitiş çizgisine ulaşmak güveninizi artırabilir ancak kibirinizin sizi kör etmesine izin vermeyin; hala son bir aşama var. Düşmana art arda darbeler indirmek ve onu yenmek için parmaklarınızı kontrol edin ve art arda ekrana dokunun. Zaferinizin tadını çıkarın ve bir sonraki yemekten önce ara verin. Afiyet olsun!

Oyun Kontrolleri

  • Oyunu oynamak için fareyi kullanın veya ekrana dokunun.

Benzer Oyunlar

Bu parkur koşu oyununu beğendiniz mi? Koşu oyunları koleksiyonumuzdaki diğer oyunları da oynayabilirsiniz. Sıradaki bu harika çevrimiçi oyunlara da bir göz atın.

Şişman Yarışı 3D Oyunu Kim Tarafından Geliştirdi?

Şişman Yarışı 3D oyunu YAD tarafından geliştirilmiştir.