Pocket Tower

Pocket Tower oyununda servete ve hatta şöhrete giden yolu ilerle! Bu yönetim oyununda farklı türdeki işletmeler ve diğer tesislerle dolu bir binanın sahibi olarak göreve başlayacaksınız. Bina sakinlerine iş bulmanız, çeşitli yükseltmeler ve iyileştirmeler eklemeniz, ürünler satın almanız ve hatta tamamen yeni katlar inşa etmeniz gerekecek!

Bu çok oyunculu inşaat oyununu oynarken sakinlerinizi mutlu edebilecek ve onların yaşayabileceği ve çalışabileceği süper harika bir gökdelen yaratabilecek misiniz? Harika bir iş çıkarırsanız bir veya iki kupa kazanabilirsiniz! Gelirinizi artırırken, yeni şehirlerin kilidini açarken, bonuslar toplarken ve çok daha fazlasını yaparken arkadaşlarınızla sohbet edebilirsiniz.

Pocket Tower Oyunu Nasıl Oynanır?

Pocket Tower çok oyunculu bir işletme simülasyon oyunudur. Bütçenize dikkat ederken bu büyüyen binanın her katını yönetin ve güçlü bir emlak imparatorluğu oluşturmaya çalışın!

Oyun Kontrolleri

  • Menülerde gezinmek için fareyi kullanın.
  • Çeşitli öğeleri, yükseltmeleri, sakinleri ve daha fazlasını seçmek için SOL tıklayın.

Benzer Oyunlar

Bu simülasyon oyununu beğendiniz mi? Yönetim oyunları koleksiyonumuzdaki diğer oyunları da oynayabilirsiniz. Sıradaki bu harika çevrimiçi oyunlara da bir göz atın.

Pocket Tower Oyunu Kim Tarafından Geliştirdi?

Pocket Tower oyunu Overmobile tarafından geliştirilmiştir.