Skibidi Online

Skibidi Online, şu anda tüm dünyada en popüler çok oyunculu bir 3D atış oyunudur. Yakın dövüş ve menzilli silahlarla 10 farklı haritada savaşın. YouTube serisindeki karakterler bloklardan oluşur ve bunlardan birini avatar olarak seçip birbirinize ateş etmeye başlayacaksınız. Şimdi size nasıl yapıldığını öğreteceğimiz bir şey var, böylece hemen oynamaya başlayabilirsiniz!

Skibidi Online Oyunu Nasıl Oynanır?

Her dalgada size saldıran Skibidi Tuvaletleri botlar olacak ve hepsini yok etmeniz ve hayatta kalmanız gerekiyor, zirveye ulaşmak için elinizden gelenin en iyisini yapmaya çalışırken, dünyanın her yerinden oyuncularla birlikte oynayacağınız bu oyunda liderlik tablosunda sayılan puanlar kazanmalısınız.

Oyunda daha iyi olmak için yüksek puanlar kazandıkça avatarınızı ve görünümünüzü değiştirin, hatta kendinize daha iyi ve daha güçlü silahlar alın. Göründüğü kadar basit, o halde şimdi başlayın! Arkadaşlarınıza sizinle rekabet etmelerini söyleyin!

Oyun Kontrolleri

  • Hareket etmek için WASD tuşlarını kullanın.
  • Nişan almak ve ateş etmek için FARE'yi kullanın.

Skibidi Online Benzeri Oyunlar Oyna

Bu rol yapma oyununu beğendiniz mi? Atış oyunları koleksiyonumuzdaki diğer oyunları da oynayabilirsiniz. Sıradaki bu harika çevrimiçi oyunlara da bir göz atın.

Skibidi Online Oyunu Kim Tarafından Geliştirdi?

Skibidi Online oyunu Jetti Games AB tarafından geliştirilmiştir.