Skibidi Tuvalet Çılgınlığı

Skibidi Tuvalet Çılgınlığı, DaFuq!?Boom!'un viral internet hit videolarından ilham alan bir beceri oyunudur. Skibidi Tuvaletleri ile Kameramanlar, Konuşmacılar ve TV Adamları İttifakı arasında yükselen savaşa katılın.

Normal ve dev Skibidi Tuvaletleri, uçan tuvaletler, örümcekler, titanlar ve daha fazlasıyla savaşın. Gittikçe güçlenen porselen lejyonlarına ne kadar dayanabilirsin?

Skibidi Tuvalet Çılgınlığı Oyunu Nasıl Oynanır?

Amacınız kötü niyetli çıkıntılı kafalarla tüm klozetleri parçalamaktır. Her bölümün bitiş bölgesine ulaşmak için Kameramanınızla koşun ve durumu atlatın.

Skibidi Tuvaletlerin en büyük zaafı video serisinde de görüldüğü gibi kendi klozetine sifonu çekilmesidir. Ancak bu oyunda seramik sürüngenlere doğru koşup sarnıçlarına bir çukur açarak onları yenmeniz gerekiyor.

Örgü yaparken hareket etmeye devam edin ve kayan bağırsak kovalarının arasından koşun. Bir Tuvalet konumunuza kilitlendiğinde yönünüze doğru kırmızı bir ışın yansıtacaktır. Bu çizgi Tuvalet'in yaklaşan saldırısının yörüngesini işaret ediyor. Kenara çekilin ve porselen yok ediciler kokuşmuş karşı saldırılarıyla size saldırmadan önce doo-doo'dan kurtulun!

Oyun Kontrolleri

  • Oyunu oynamak için WASD tuşlarını kullanın.
  • Atlamak ve hızlı koşmak için BOŞLUK tuşunu kullanın.

Benzer Oyunlar

Bu aksiyon bereci oyununu beğendiniz mi? Aksiyon oyunları koleksiyonumuzdaki diğer oyunları da oynayabilirsiniz. Sıradaki bu harika çevrimiçi oyunlara da bir göz atın.

Skibidi Tuvalet Çılgınlığı Oyunu Kim Tarafından Geliştirdi?

Skibidi Tuvalet Çılgınlığı oyunu DAPALAB tarafından geliştirilmiştir.