Kadro Planlaması: Futbol 3D

Kadro Planlaması: Futbol 3D, ekibimizin hepinize tavsiye ettiği yeni bir hiper-gündelik 3D futbol oyunudur, çünkü tüm bu türlerin bir araya gelmesinin web sitemizde mümkün olan en iyi zamanlardan birini geçirmenizi sağlayacağını biliyoruz.

Çünkü hızla çılgın bir top kavgasına dönüşebilen eğlenceli ve basit bir 3D futbol oyunudur! Kart yok, faul yok, ofsayt yok! Kaydırın, mücadele edin, top sürün, tekme atın, ateş edin ve gol atın; hepsi tek parmakla!

Emin olun şimdi oynanışı açıklayacağız, böylece hemen başlayabilirsiniz!

Kadro Planlaması: Futbol 3D Oyunu Nasıl Oynanır?

İlk golü atan maçı kazanır! Futbolcunuzu sahada hareket ettirmek için dokunun ve sürükleyin ve kaydırıp müdahale etmek veya pas verip şut atmak için bırakın. Tıpkı gerçek hayattaki futbol maçlarında olduğu gibi, maçın süresi dolmadan diğer takımdan daha fazla gol atarak kazanan olun.

Kazanmak için elinizden geleni yapın, her şey bu kadar basit, şimdi hemen başlayın, bundan sonra sizi daha fazla eğlence için aramızda görmeyi umuyoruz, çünkü günlük içeriğimizde asla yanlış yapmış olmazsınız! Oyuna hakim olmak için sıralamalarda yükselin!

Oyun Kontrolleri

  • Koşmak için fareye kullanın. Basılı tutun; kaymak, şut atmak ve pas vermek için bırakın.

Kadro Planlaması: Futbol 3D Benzeri Oyunlar Oyna

Bu futbol oyununu beğendiniz mi? Spor oyunları koleksiyonumuzdaki diğer oyunları da oynayabilirsiniz. Sıradaki bu harika çevrimiçi oyunlara da bir göz atın.

Kadro Planlaması: Futbol 3D Oyunu Kim Tarafından Geliştirdi?

Kadro Planlaması: Futbol 3D oyunu Prune Games tarafından geliştirilmiştir.