Çöp Adam Büyük Kule Savaşları

Krallıktaki en güçlü savaşçı olmak için eğitim alın ve Çöp Adam Büyük Kule Savaşları'nda topraklarınızı korkunç canavarlardan kurtarın! Savaş alanını tarayın, strateji belirleyin, hesap yapın ve prensesin kalbini çalın! Düşman kulelerinin en altından başlayın ve zorlu dövüşlerden geçerek zirveye ulaşın!

Çöp Adam Büyük Kule Savaşları Oyunu Nasıl Oynanır?

Hayatının, sahip olduklarının ve zaferinin kavgasına hazır mısın? Bu kulelerde bunlardan çok var ama oraya varmadan önce değerinizi kanıtlamalısınız. Eğitimleri tamamlayarak ve bu fantastik dünyada ilk sınavınızı vererek başlayabilirsiniz. Okların gösterdiği gibi karakterinizi tutun ve savaşı tetiklemek için onu ilk odaya yerleştirin. Her zaman sizden daha zayıf düşmanları hedef almalısınız. Bir ORK'u yendikten sonra, onun puanlarının sizinkine eklendiğini ve dövüş becerilerinizin geliştiğini görebilirsiniz. Artık bir sonraki dövüşe geçebilir ve daha güçlü düşmanları yok edebilirsiniz. Yerden yere atlayın ve beyin ile kasların uyum içinde çalışmasını gerektiren bu yeni dövüş tekniğine uyum sağlayın. Koleksiyonunuza yeni hazineler eklemek ve karakter görünümlerinin kilidini açmak için savaşları kazanın ve puanlar toplayın. Ayrıca arena mini oyununa göz atabilir ve başka bir alanda da kazanmaya devam edebilirsiniz!

Bu eğlenceli dövüş oyununu yanında For Honor Warriors IO oyununu da oynayabilirsiniz.

Oyun Kontrolleri

  • Çöp Adam Büyük Kule Savaşları oyununu oynamak için fareyi kullanın.

Çöp Adam Büyük Kule Savaşları Benzeri Oyunlar Oyna

Bu kule oyununu beğendiniz mi? Çöp Adam oyunları koleksiyonumuzdaki diğer oyunları da oynayabilirsiniz. Sıradaki bu harika çevrimiçi oyunlara da bir göz atın.

Çöp Adam Büyük Kule Savaşları Oyunu Kim Tarafından Geliştirdi?

Çöp Adam Büyük Kule Savaşları oyunu Rocket Studio tarafından geliştirilmiştir.