100 Skibidi Tuvalet Çatışması

Terörün tuvaletleri 100 Skibidi Tuvalet Çatışması'nda geri döndü! Bu nişancı oyununun her seviyesinde, yalnız Kameramanınız ile yüz katil tuvalet kafası arasındaki silahlı çatışmada hayatta kalma mücadelesi vereceksin. DaFuq!?Boom!'un viral videolarının orijinal melodileriyle hazırlanan bu aksiyon dolu mücadelede bazı parkur hareketlerini gerçekleştirmelisin.

100 Skibidi Tuvalet Çatışması Oyunu Nasıl Oynanır?

Her seviyede hayatta kalabilmek için yüz adet kana susamış Skibidi Tuvaletini vurmalısınız. Kameramanınızla her alanın lobi unsurları arasında hızla koşun ve silahlarınızı seçin. Öldürdüğünüz her Skibidi Tuvaleti sifonu çekilecek!

Bu oyunda karşılaşacağınız tüyler ürpertici klozetler ordusunda büyük ve küçük Skibidi pisuarlar ve tek parça klozetler de dahil olmak üzere her türlü Skibidi Tuvalet tasarımı yer alıyor. Hepsinin de farklı yüzleri, silahları, şapkaları ve aksesuarları var.

Düşmanlarınızdan kaçmak için Kameramanınızla engellerin üzerinden atlayın ve daha iyi bir atış yapmak için daha yüksek yerlere tırmanın. El bombaları atabilir ve çeşitli farklı silahların kilidini açabilirsiniz.

Oyun Kontrolleri

  • WASD = Koş
  • Boşluk = Yuvarlan, zıpla veya tırman
  • R = Silahı doldur
  • Fare = Etrafınıza bakın ve nişan alın
  • Sol fare tuşu = Ateş et
  • Kaydırma = Önceki veya sonraki silahı seçimi
  • Sayı tuşları = Silah seçimi kısayol tuşları

100 Skibidi Tuvalet Çatışması Benzeri Oyunlar Oyna

Bu hayatta kalma oyununu beğendiniz mi? Silah oyunları koleksiyonumuzdaki diğer oyunları da oynayabilirsiniz. Bu dövüş oyununu beğendiyseniz Skibidi Tuvalet Çılgınlığı gibi diğer Skibidi Tuvalet oyunlarımıza da göz atmayı unutmayın.

100 Skibidi Tuvalet Çatışması Oyunu Kim Tarafından Geliştirdi?

100 Skibidi Tuvalet Çatışması oyunu GoGoMan tarafından geliştirilmiştir.