Cadılar Bayramı Makyaj Stüdyosu

Cadılar Bayramı Makyaj Stüdyosu, bu ürkütücü oyun ile profesyonel bir makyaj sanatçısının benzersiz, şımarık ve cadı makyajları yapmanıza yardımcı olmasını sağlayan bir makyaj oyunudur.

Cadılar Bayramı makyaj oyununda size üç ünlü fenomenden ilham alan en ürkütücü Cadılar Bayramı görünümlerini sunuyoruz. Sadece onları kontrol et! Makyaj oyunumuzda, dudak uçuklatan kötü adamlardan ilham alan makyaj görünümlerinden Monster High gulyabanilerine kadar en moda Cadılar Bayramı estetiğini bulabilirsiniz.

Cadılar Bayramı Makyaj Stüdyosu Oyunu Nasıl Oynanır?

Burada oynayacağınız üç model var ve her birinin yüzlerini nasıl dekore edeceğiniz tamamen size kalmış, bu yüzden hayal gücünüzü ve yaratıcılığınızı serbest bırakın. Nasıl? Yüz boyama, süslemeler, aksesuarlar ve kontakt lens, allık, ruj veya göz farı gibi sıradan kozmetik ürünleriniz olacak. Her şeyi nasıl karıştırıp eşleştireceğiniz tamamen size kalmış, bu yüzden bunu kendi hayal gücünüze göre yapın ve arkadaşlarınızı da buraya davet edin!

Oyun Kontrolleri

  • Oyunu oynamak için fareyi kullanın veya ekrana dokunun.

Cadılar Bayramı Makyaj Stüdyosu Benzeri Oyunlar Oyna

Bu Cadılar Bayramı Makyaj Stüdyosu oyununu beğendiniz mi? Cadılar Bayramı oyunları koleksiyonumuzdaki diğer oyunları da oynayabilirsiniz. Sıradaki bu harika çevrimiçi oyunlara da bir göz atın.

Cadılar Bayramı Makyaj Stüdyosu Oyunu Kim Tarafından Geliştirdi?

Cadılar Bayramı Makyaj Stüdyosu oyunu Gamerina tarafından geliştirilmiştir.