Penaltı Atışı 3

Penaltı Atışı 3, futbol hayranlarının en çok sevdiği penaltı oyununun yeni serisinde aralarından seçim yapabileceğiniz 2 ilgi çekici mod ile saatlerce süren sürükleyici bir futbol oyunu sunuyor.

  • Kademe Modu: Sınırlarınızı zorlayacak 6 zorlu seviyede becerilerinizi ve kontrolünüzü test edin. Her biri kendine özgü zorluklar içeren, gittikçe zorlaşan seviyelerde ilerleyin.
  • Dünya Kupası: Dünya Kupası modunda prestijli arenaların büyük sahnesine adım atın. Zafer için çabalayarak uluslararası bir ortamda birinci sınıf rakiplere karşı mücadele edin.

Penaltı Atışı 3 Oyunu Nasıl Oynanır?

Kişiselleştirme parmaklarınızın ucunda, oyuncularınızın formalarını istediğiniz kadar havalı gösterecek şekilde kişiselleştirmenize imkan tanıyor. Oyunun mekaniği hızlı ve ustaca zamanlama sağlayacak şekilde tasarlanmıştır; her penaltı vuruşu ve kurtarmanın hassasiyetinizi ve reflekslerinizi test etmesini sağlar.

Oyunun öne çıkan özelliklerinden biri de uyarlanabilir yapay zekaya sahip rakiplerdir. Siz ilerledikçe, AI rakipleri daha yetenekli ve zorlu hale gelecek, sizi hazırda tutacak ve oyunun heyecan verici ve öngörülemez kalmasını sağlayacak.

Kilidini açacak 250'den fazla ilginç takım, güçlendiriciler ve başarılarla Penaltı Atışı 3'te heyecan sonsuz. En iyi penaltı atışları şampiyonu olmayı hedeflerken yarışın, strateji geliştirin ve zafer kazanın.

İster bir futbol hayranı olun, ister sadece rekabetçi oyunları seviyor olun, kendinizi penaltı atışları dünyasına kaptırmaya ve bu heyecan verici spor oyununda zafer kazanmanın heyecanını yaşamaya hazır olun!

  • Atış gücü göstergesini gözlemleyin.
  • Atışı başlatmak için farenin sol tuşuna basın (veya ekrana basın).
  • Atılan hedef hareket ederken basılı tutun.
  • Topa vurmak için doğru anda düğmeyi bırakın.

Oyun Kontrolleri

  • Oyunu oynamak için fareyi kullanın veya ekrana dokunun.

Dokunmatik

Penaltı Atışı 3 Benzeri Oyunlar Oyna

Bu Penaltı Atışı 3 oyununu beğendiniz mi? Penaltı oyunları koleksiyonumuzdaki diğer oyunları da oynayabilirsiniz. Sıradaki bu harika çevrimiçi oyunlara da bir göz atın.

Penaltı Atışı 3 Oyunu Kim Tarafından Geliştirdi?

Penaltı Atışı 3 oyunu Physical Form tarafından geliştirilmiştir.