Tuzak Kurmaca

Tuzak Kurmaca'da dünyayı zombilerden kurtarın! Her tarafta zombiler var ve çok hayati bir göreviniz var. Bu görev size üstün bir otorite tarafından verildi, bu yüzden bu zombilerden kurtulmak için ne gerekiyorsa yapmalısınız. Bakalım hepsiyle savaşabilecek misin?

Tuzak Kurmaca Oyunu Nasıl Oynanır?

Bu göreve atandığınızda hayatınız sonsuza dek değişecek! Artık dünyadaki her şeyi yöneten portalların tek koruyucusu sizsiniz. Elinizden geleni yapın ve hiçbir zombinin bu portallardan geçmesine izin vermeyin. Birçok zombi dalgasının bu portallara girmesini engellemek için yollarına sivri uçlar veya lav havuzları gibi birçok engeli stratejik olarak yerleştirmeniz gerekir. Zombileri vuracak askerleriniz var ve siz de özel silahlarınızla hepsini vurabiliyorsunuz. Şimdi saldırıya başlayın ve bu savaşın komutanı olarak kaç zombi dalgasını nasıl durdurabileceğinizi görelim!

Oyun Özellikleri

  • Vintage görünümlü renkli grafikler
  • Çoklu düşman dalgaları
  • Stratejik düşünme gereklidir
  • Bağımlılık yaratan ve eğlenceli bir oyun

Oyun Kontrolleri

  • Karakterinizi hareket ettirmek ve nişan almak için ekrandaki göstergeleri kullanabilirsiniz.
  • Karakterinizi hareket ettirmek için yön tuşlarını da kullanabilirsiniz.

Tuzak Kurmaca Benzeri Oyunlar Oyna

Bu Tuzak Kurmaca oyununu beğendiniz mi? Minecraft oyunları koleksiyonumuzdaki diğer oyunları da oynayabilirsiniz. Sıradaki bu harika çevrimiçi oyunlara da bir göz atın.

Tuzak Kurmaca Oyunu Kim Tarafından Geliştirdi?

Tuzak Kurmaca oyunu Mirra Games tarafından geliştirilmiştir.