Vex 3 Noel

Vex macerası Noel serisi noel tatilinde geçen çevrimiçi parkur ve macera oyunu 3. bölümle başlıyor! Vex 3 Noel, Vex dünyasına kar yağmış bir çöp adam oyunudur. Vex 3 geri mi döndü!? Vex serisinin heyecan verici oynanışını kış harikalar diyarının büyüleyici cazibesiyle kusursuz bir şekilde birleştiren bir platform oyunu olan Vex 3 Noel ile sezonun heyecanını yaşayın.

Bu klasik Vex oyununu tüm Kış ihtişamıyla yeniden yaşamak için doğrudan aksiyona dalın ve onu unutulmaz bir Vex noeli haline getirelim! Noel süslemeleriyle süslenmiş şenlikli seviyelerde gezinin, tehlikeli engelleri aşın ve mükemmel platform oluşturmanın heyecanını yaşayın. İster deneyimli bir Vex oyuncusu olun, ister keyifli bir sezonluk macera arayan yeni bir oyuncu olun, Vex 3 Noel, tatil neşesi ve zorlu platform oyunlarıyla dolu unutulmaz bir oyun deneyimi sunuyor.

VEX 3 Noel Oyunu Nasıl Oynanır?

Karlı blokların ve alanların üzerinden koşun ve Vex Çöp Adam'ı sağ salim bitiş noktasına ulaştırın. Bu macerada yüzmek, kaymak, bloklara tırmanmak gibi pek çok macera sizi bekliyor. Seviyeyi seç ve macera başlasın! Tuzağa düşmüş ve tehlikeli bölgelerin sonuna ulaşarak her bölgeyi temizleyin. Özellikler Crissy'yi kötü General Eric'ten kurtarın. 40 farklı aşamayı geçmek için parkur ve hızlı refleksleri kullanın.

O halde kontrol cihazınızı alın, sezonun ruhunu kucaklayın ve Vex'in imzasını taşıyan bir kış harikalar diyarında heyecan verici bir yolculuğa çıkın. Çöp Adam karakteri ile ilerlemenizi kaydetmek için kırmızı bayrak noktalarından, kontrol noktalarından geçin. WASD tuşlarını veya OK tuşlarını kullanarak hereket edin. Duvarlara tırmanın, yerde kayın ve hayata kalmak için engellerden kaçının. Kendinizi seviye bloklarının üzerine yerleştirerek sonraki seviyelere geçin.

Oyun Kontrolleri

  • Haraket etmek için OK veya WASD tuşlarını kullanın.

VEX 3 Noel Benzeri Oyunlar Oyna

Bu VEX 3 Noel oyununu beğendiniz mi? Macera oyunları koleksiyonumuzdaki diğer oyunları da oynayabilirsiniz. Sıradaki bu harika çevrimiçi oyunlara da bir göz atın.

VEX 3 Noel Oyunu Kim Tarafından Geliştirdi?

VEX 3 Noel oyunu Azerion Casual Games tarafından geliştirilmiştir.