Evet veya Hayır

Evet veya Hayır bilgi yarışması oyunu, baskı altında karar verme becerilerinizi test eden basit ama heyecan verici bir oyundur. Bu oyun, basitliği ve ortama getirdiği eğlence nedeniyle popülerlik kazandı. Eğlenceli ve zorlayıcı bir şekilde başkaları hakkında daha fazla bilgi edinmenin harika bir oyun yolu!

Evet veya Hayır oyunu bir oyundan daha fazlasıdır; insanları bir araya getiren bir eğlencedir. Peki neden bekleyelim? Bugün oynamaya başlayın ve baskı altında ne kadar başarılı olabileceğinizi görün!

Evet veya Hayır Oyunu Nasıl Oynanır?

Evet veya Hayır, oyunculara bir dizi sorunun sorulduğu ve yalnızca "evet" veya "hayır" şeklinde yanıt verebildikleri bir oyundur. Buradaki zorluk, soruların yanıltıcı olacak ve daha ayrıntılı bir yanıtı teşvik edecek şekilde tasarlanmış olmasıdır.

Bu bilgi yarışması oyununu oynamak kolaydır. Bir oyuncu başka bir oyuncuya bir soru sorar ve oyuncunun "evet" veya "hayır" şeklinde cevap vermesi gerekir. Farklı bir yanıt verirlerse, tereddüt ederlerse veya belirlenen süre içinde yanıt vermezlerse turu kaybederler.

Oyun Kontrolleri

1. Oyuncu

  • W = Seç
  • A = Sola taşı
  • D = Sağa taşı

2. Oyuncu

  • Yukarı OK tuşu = Seç
  • Sol OK tuşu = Sola taşı
  • Sağ OK tuşu = Sağa taşı

Evet veya Hayır Benzeri Oyunlar Oyna

Bu Evet veya Hayır oyununu beğendiniz mi? Yarışma oyunları koleksiyonumuzdaki diğer oyunları da oynayabilirsiniz. Sıradaki bu harika çevrimiçi oyunlara da bir göz atın.

Evet veya Hayır Oyunu Kim Tarafından Geliştirdi?

Evet veya Hayır oyunu RHM Interactive tarafından geliştirilmiştir.