Çılgın Yarış

Çılgın Yarış, diğer araçları yoldan çekmeniz ve kötü lider rakiplere karşı savaşmanız gereken aksiyon dolu bir araba oyunudur.

Çılgın Yarış Oyunu Nasıl Oynanır?

Sadece en güçlülerin bitiş çizgisine ulaşacağı otoyolda heyecan verici düellolara katılın ve mümkün olduğu kadar çok seviyeyi tamamlamaya çalışın. Arabanız otomatik olarak ileri doğru hareket eder, ancak fareyi veya dokunmatik ekranı kullanarak aracı sola ve sağa yönlendirebilirsiniz. Arabaya tıkladığınız anda ateş etmeye başlıyor. Diğer araçlara fazla yaklaşmayın ve çarpmamak için arabanızı doğru konuma getirin.

Diğer araç sürücüleriyle kaza karışmadan ve bir rakip tarafından yok edilmeden parkurun sonuna ulaşın. Her turda, güçlü silahlara sahip bir araca atlayın ve saldırılara karşı ustaca yaşam mücadelesi verin. Yaşam çubuğunun sıfıra inmemesine dikkat edin.

Parçalanmış araçlardan topladığınız ödüller önemli derecede güçlendirme sağlar. Ödülleri toplamak için mıknatısı kullanın, kalkanla çarpışmalara karşı kendinizi savunun veya kendinizi aynı anda her yöne ateş eden çılgın bir savaş aracına dönüştürün!

Oyun bölümlerinde kazandığınız paralarla çeşitli yükseltmeler satın alabilirsiniz. Düşmanlarınızı daha etkili bir şekilde yenmek için atışlarınızın gücünü artırın veya arabanızı daha da hızlı hale getirip yarışları daha hızlı tamamlayın!

Yolda ustalaşın ve daha yüksek seviyelere ulaşmak için savaşın!

Çılgın Yarış Benzeri Oyunlar Oyna

Bu Çılgın Yarış oyununu beğendiniz mi? Aksiyon oyunları koleksiyonumuzdaki diğer oyunları da oynayabilirsiniz. Sıradaki bu harika çevrimiçi oyunlara da bir göz atın.

Çılgın Yarış Oyunu Kim Tarafından Geliştirdi?

Çılgın Yarış oyunu BPTop tarafından geliştirilmiştir.