Super Snappy Collapse

Super Snappy Collapse, sosyal unsurlara sahip bir taş eşleştirme oyunudur. Sandıkları ve balonları patlatmak için fayansları kırın. Aynı anda birden fazla oyuncuyla mini maçlar oynayabilirsiniz.

Super Snappy Collapse Oyunu Nasıl Oynanır?

Amaç, aynı karolardan iki veya daha fazlasından oluşan grupları patlatmaktır. Bir balon sandığının hemen yanındaki parçaları patlatırsanız, bunları da patlatabilirsiniz. Balonlar tek bir patlamayla patlar, kasaları ezmek için birden fazla karo kombinasyonu gerekir.

Beş veya daha fazla karodan oluşan kombinasyonlar güçlü roketler ve bombalar üretecektir. Dokunduğunuz karo bombanın nereye yerleştirileceğini belirler; bu nedenle mümkün olduğunca tahtadaki engelleri temizlemek için bunu stratejik olarak kullanmaya çalışın.

Her oyun üç tura ayrılmıştır. Oyuncular birbirlerine meydan okuyabilecekleri gibi yapay zeka rakiplerinden de meydan okumalar alabilirsiniz. Rakiplerinizden daha fazla puan toplamaya çalışın. Üç tur sonunda en yüksek toplam puana sahip olan oyuncu oyunu kazanır.

Avatarınız için yeni saç kesimi ve farklı kıyafetler gibi güçlendirmelerin ve özelleştirme seçeneklerinin kilidini açmak için para kazanın. Ayrıca maçlar arasındaki ara sahnelerde ortaya çıkacak çeşitli evcil hayvanların ve komik dans hareketlerinin kilidini de açabilirsiniz.

Oyun Kontrolleri

  • Açmak için bir grup döşemeye dokunun veya tıklayın.

Super Snappy Collapse Benzeri Oyunlar Oyna

Bu çok oyunculu taş eşleştirme oyununu beğendiyseniz diğer 3'lü eşleştirme oyunlarımıza da göz atmayı unutmayın. Sosyal öğeler içeren daha fazla bulmaca oyunu için sosyal oyunlar sayfalarımıza da göz atın.

Super Snappy Collapse Oyunu Kim Tarafından Geliştirdi?

Super Snappy Collapse oyunu Gamebop tarafından geliştirilmiştir.