Enerjik Basketbol

Enerjik Basketbol, aynı anda birden fazla rakibe karşı maç oynayabileceğiniz bir basketbol oyunudur. Bu akıcı animasyonlu oyunun her turunda çemberdeki tek bir şutu bile kaçırmadan en yüksek puanı almaya çalışın. Para kazanın ve benzersiz bir oyun içi avatar oluşturmak için karakterinizi özelleştirin.

Enerjik Basketbol Oyunu Nasıl Oynanır?

Topu çemberin içinden farklı açılardan atmak için arkalığa doğru kaydırın. Amaç rakibinizden daha fazla puan kazanmaktır. Kaçırmadığınız sürece atmaya devam edebilirsiniz. Kaçırırsanız sıranız biter ve puanınız puan kartına eklenecektir.

Bir swish atışı size sevimli bir yardımcı kazandıracak. Ekranınızda küçük bir boksör köpeği görünecek. Bir şutu kaçırırsanız, bu köpek yavrusu topu sizin için bir kez getirecek ve böylece tekrar deneyebileceksiniz. Atışınız neredeyse çemberin içinden geçecekken, boksör ayağa fırlayacak ve sizin için topu ağ üzerinden smaçlayacak ve sizin atışınızı da yapacaktır.

Bu oyunda rakibiniz sırasını alırken beklemenize gerek yok. Yeni bir maça başlayabilir ve hazır olduğunuzda bir sonraki turda oynamak için mevcut maçlarınızı tekrar ziyaret edebilirsiniz.

Oyun Kontrolleri

  • Topu atmak için kaydırın ve bırakın.

Enerjik Basketbol Benzeri Oyunlar Oyna

Bunun gibi daha fazla oyun için basketbol oyunları koleksiyonumuza göz atın veya diğer atletik aktiviteleri denemek için spor oyunlarına genel bakış sayfamıza gidin.

Enerjik Basketbol Oyunu Kim Tarafından Geliştirdi?

Enerjik Basketbol oyunu Gamebop tarafından geliştirilmiştir.