Koşucu Lorenzo

Koşucu Lorenzo, oyuncuları hareketli bir şehir manzarasında canlı bir 2D platform macerasına çıkarıyor ve çevik maceracı Lorenzo rolünü üstleniyorsunuz. Amacınız, çatı katlarından pazar yerlerine kadar farklı ortamlarda gezinmektir.

Oyun, 3 farklı ortamda geçen 4 seviyeye sahiptir. Seviyeler arasında akıcı kontrollerle zıplayın ve çeşitli düşmanlarla yüzleşin!

Koşucu Lorenzo Oyunu Nasıl Oynanır?

Sezgisel kontrollerle oyuncular, oyunla kusursuz bir şekilde iç içe geçen bir hikayeyi keşfederek engellerin üzerinden koşar, zıplar ve kayar. Lorenzo'nun akrobatik yetenekleri, zorluklarla yüzleşirken, güç toplarken ve düşmanlarla karşılaşırken sergilenir. Oyunda dört seviye vardır ve her seviye farklı bir konumda bulunur. Seviyelerde ilerledikçe birçok düşmanla karşılaşacaksınız. Çok oyunculu özellikler eğlenceye katkıda bulunarak iş birliği veya rekabetçi yarışlara olanak tanır. Koşucu Lorenzo sadece bir oyundan daha fazlasıdır, sürprizlerle ve heyecanla dolu canlı bir şehir manzarasında heyecan verici bir yolculuktur. Oyunu arkadaşlarınızla oynamaya başlayalım!

Oyun Kontrolleri

  • Hareket etmek için OK tuşları veya AD tuşlarını kullanın.
  • Zıplamak için W veya Yukarı OK tuşunu kullanın.

Koşucu Lorenzo Benzeri Oyunlar Oyna

Bu Koşucu Lorenzo oyununu beğendiniz mi? Koşu oyunları koleksiyonumuzdaki diğer oyunları da oynayabilirsiniz.

Koşucu Lorenzo Oyunu Kim Tarafından Geliştirdi?

Koşucu Lorenzo oyunu Manvel Azarjan tarafından geliştirilmiştir.