Okyanusu Temizle

Okyanusu Temizle

Okyanusu Temizle, futbol süperstarı Lionel Messi ve Join the Planet ile iş birliği içinde başlatılan eğlenceli bir eğitim oyunudur. Bu oyun, Messi'nin şanslı sol ayakkabısının imzalı kopyalarının piyasaya sürülmesini kutluyor. Bu sınırlı sayıda üretilen koleksiyonluk ürün, Messi'nin memleketi Arjantin'deki Rosario'da Paraná Nehri'nden çıkarılan geri dönüştürülmüş plastikten yapılmıştır.

Ancak Paraná Nehri, plastik atıklarla kirletilen çok sayıda su yolu, göl ve okyanustan sadece biri. Bu yüzden bu oyunda, daha fazla nehir ve denizi temizleyerek dünyayı kurtarmak için önemli çalışmaya devam edebilirsiniz.

Okyanusu Temizle Oyunu Nasıl Oynanır?

Suda yüzen plastik ve diğer çöpleri aramak için teknenizi kullanın. Ağınızı atın ve bulabildiğiniz tüm çöpleri tekneye alın. Tekneniz dolduğunda, çöpleri doğru geri dönüşüm kutularına ayırmak için üssünüze geri dönün.

Geri dönüştürmek için doğru öğeleri alın ve açık çöp kutusuna taşıyın. Bu çöp kutusuyla eşleşen tüm öğeleri çıkardıktan sonra bir sonraki konteyner açılacaktır. Tüm çöpler tasnif edildiğinde teknenize geri dönebilir ve geri dönüştürülecek daha fazla malzeme arayabilirsiniz.

Okyanusu temizlemek suyun kalitesini kademeli olarak artıracaktır. Temizlediğiniz alanlarda farkı görmeye başlayacaksınız. Devam edin ve daha uzun ağların, teknede daha fazla yükleme alanının ve keşfedilecek yeni alanların kilidini açın!

Oyun Kontrolleri

  • Tekneyi kontrol etmek için fareyi kullanın.
  • Tekneyi yüzen çöplere yeterince yaklaştırdığınızda ağ otomatik olarak atılacaktır.

Okyanusu Temizle Benzeri Oyunlar Oyna

Bu Okyanusu Temizle oyununu beğendiniz mi? Eğitim oyunları koleksiyonumuzdaki diğer ücretsiz oyunları da oynayabilirsiniz.

Okyanusu Temizle Oyunu Kim Tarafından Geliştirdi?

Okyanusu Temizle oyunu Azerion Casual Games tarafından geliştirilmiştir.

Yorumlar