Para Telaşı

Para Telaşı oyununda bir mutfak imparatorluğu kurabilecek misin? Bu eşsiz ve zorlu restoran oyununda toplamak için tonlarca nakit var!

Madeni para kontrolünü elinize tutun ve bu çılgın yarış oyununun her seviyesinin bitiş çizgisine kadar bu kontrolü sürdürebilecek misiniz? bir deneyin! Bazı arkadaşlar edinilmesi ve hızlı olunması gerekecek! Bir dizi engelli parkurda ilerlerken, koleksiyonunuzdaki jeton miktarını artıracak veya azaltacak engellerle karşılaşacaksınız.

Bitiş çizgisine ulaştığınızda, bu paralar faturalara dönüştürülecektir. Bunları, daha fazla para kazanmanıza yardımcı olacak bir parkın etrafına dağılmış bir veya birkaç yemek arabası satın almak için kullanın. Potansiyel olarak diğer kazançlı işler, bir sonraki kapının hemen ötesinde sizi bekliyor. Son seviyeye ulaşmaya çalışırken ne kadar başarılı olacaksınız?

Para Telaşı Oyunu Nasıl Oynanır?

Para Telaşı, yarış ve aksiyon oyunlarından öğeler içeren bir simülasyon oyunudur. Çok para kazanmaya çalışırken bir dizi engelli parkurda bir jeton yönlendirin. Koleksiyonunuza fazladan para ekleyebilecek veya azaltabilecek engellerle karşılaşacaksınız. Yiyecek arabaları ve diğer işletmeleri satın almak için topladığınız parayı kullanın.

Oyun Kontrolleri

  • FAREYİ KULLANARAK jetonunuza her seviyede rehberlik edin, iş satın alın ve daha fazlasını yapın.

Para Telaşı Oyunu Kim Tarafından Geliştirdi?

Bu oyun 2Play tarafından geliştirilmiştir.