Dart Turnuvası

Dart Turnuvası, diğer oyunculara dart oyununda meydan okuyabileceğiniz veya arkadaşlarınızla birlikte oynamak için özel bir oda oluşturabileceğiniz çevrimiçi bir beceri oyunudur.

Dart Turnuvası Oyunu Nasıl Oynanır?

Bu dart oyunu, normal turnuva kurallarına uyar. İki oyuncu sırayla tahtaya üç dart atar. Amaç, kıllı dart tahtası üzerindeki puanlama segmentlerine vurarak 501 başlangıç puanınızdan puan çıkarmaktır. Tam olarak sıfır puana ulaşan ilk oyuncu kazanır. Ancak, bu sıfır puana ulaşmak için attığınız son dartın bir çift. Aksi takdirde puanınıza 124 ceza puanı eklenecektir.

Dart Turnuvası'nda Nasıl Puan Kazanılır?

Çiftler, hedefin dairesi boyunca uzanan ince kırmızı ve yeşil dış puanlama bandıdır. Bu bandı vurursanız, segment puanının 2 katını alırsınız. İnce kırmızı ve yeşil iç puanlama bandı üçlüleri işaretler (segment puanının 3 katı).

Dart tahtasının ortasında hedef tahtası göreceksiniz: çevresinde yeşil bir halka bulunan kırmızı bir daire. Boğanın dış halkası 25 puan değerindedir ve merkezdeki hedef tahtasına vurmak 50 puan değerindedir.

Oyun Kontrolleri

  • Oynamak için fareyi kullanın
  • Hareket eden dartı durdurmak için tıklayın veya bir kez dokunun
  • Atışınızın kuvvetini ve yönünü ayarlamak için tıklayın veya dokunun ve aşağı/bir yandan diğer yana sürükleyin
  • Dartı atmak için bırakın

Benzer Oyunlar

Bu oyundan keyif alıyorsanız, koleksiyonumuzdan aşağıdaki oyunları kaçırmadığınızdan emin olun. Bu oyunların tümü aynı zamanda dikkatlice nişan almayı ve dart ve/veya ok atmayı içerir:

Dart Turnuvası Oyunu Kim Tarafından Geliştirdi?

Bu oyun Tweensoft tarafından geliştirilmiştir.