Zombiyi Uzak Tut

Zombiyi Uzak Tut, okul yurdunda saklanmanız gereken komik bir hayatta kalma macerası ve zombi oyunudur. Yatakta saklanın ve zombi binada dolaşırken güvenlik sisteminizi kurun.

Zombiyi Uzak Tut Oyunu Nasıl Oynanır?

Bu savunma oyununda, kampüs palyaço benzeri bir zombi tarafından terörize ediliyor. Görünüşüne aldanmayın: o hızlı ve tehlikeli! Alarm çaldığı anda geri sayım başlayacaktır. Yatakhaneye koşun ve saklanabileceğiniz boş bir oda arayın.

Mevcut olanların tümü diğer oyuncular tarafından işgal edilmeden önce bir yatakhane bulmaya çalışın. Bir oda kilitlendikten sonra içeri giremezsiniz. Ve zombi binaya girdiğinde hala koridorlarda mahsur kalırsanız, işiniz biter.

Yatakta saklanın ve karakterinizin güvenli bir şekilde uyumasını sağlayarak para kazanın. Bu paraları, kapıyı güçlendirmek için her türlü yükseltmeyi yapmak, kahramanınızı korumak için silah taretleri inşa etmek, ek enerji üretmek ve kazancınızı artırmak için kullanabilirsiniz.

Zombi kapılara rastgele saldırmaya çalışacak ve kapıyı kırıp içeri girebilirse sizi veya başka herhangi bir oyuncuyu ortadan kaldıracaktır. Zombiyi dışarıda tutmaya ve onu öldürecek kadar güçlü savunmalar oluşturmaya çalışın. Zombiyi öldürürseniz raundu kazanırsınız.

Oyun Kontrolleri

  • Oynamak için fareyi kullanın
  • Yükseltmeleri seçmek ve yükseltme menüsünü görüntülemek için düğmelere dokunun
  • Yükseltme menüsünü getirmek için odanızın zeminine dokunun
  • Yükseltme menüsünün kaybolması için duvarlara dokunun

Benzer Oyunlar

Bu zombi hayatta kalma oyunundan keyif aldıysanız, ücretsiz oyunlar koleksiyonumuzdan bu ilgili oyunları kaçırmadığınızdan emin olun:

Zombiyi Uzak Tut Oyunu Kim Tarafından Geliştirdi?

Bu oyun Yizhiyuan Network Technology tarafından geliştirilmiştir.