Mahjong Yaz Online

Mahjong Yaz Online, yüzlerce seviye içeren bir mahjong bulmaca oyunudur. Üç zorluk ayarı arasından seçim yapabilirsiniz; kolay, orta ve zor. Eşleşen karo çiftlerini bulup tahtadan çıkarabilir misin?

Mahjong Yaz Online Oyunu Nasıl Oynanır?

Bu mahjong oyununda amaç tüm taşları temizlemektir. Eşleşen taşlar, her ikisi de uzun kenarlardan birinde serbest olduğu sürece bir çift oluşturacak şekilde seçilebilir ve birleştirilebilir. Ayrıca, tamamen veya kısmen başka bir karo ile kaplanmış karolar oynanamaz.

Eşleşen bir çifti birleştirdiğinizde, bu karolar tahtadan kaybolur. Bu genellikle birleştirmek için yeni karoları serbest bırakmanıza izin verir. Oyun, siz tahtanın bölümlerini temizledikçe kalan karoları otomatik olarak yeniden konumlandırır ve yakınlaştırır.

Mağazada yeni döşeme setleri, arka planlar ve arka plan müziği açmak için para toplayın. Bu mahjong solitaire oyununda ayrıca ipuçları ve bir karıştırma düğmesi bulunur. Bu bonus özelliklerini yalnızca sınırlı sayıda kullanabilirsiniz, bu nedenle bunları akıllıca kullanın.

Oyun Kontrolleri

  • Oynamak için fareyi kullanın. Seçmek ve birleştirmek için iki karoya dokunun. Oynanabilir karolar vurgulanır ve seçildiğinde yeşile döner. Oynanamayan karolar gri gölgelidir ve onları seçmeye çalışırsanız sallanır.

Benzer Oyunlar

Bu oyunu beğendiyseniz, koleksiyonumuzdan daha fazla mahjong solitaire oyunu oynayabilirsiniz:

Mahjong Yaz Online Oyunu Kim Tarafından Geliştirdi?

Bu oyun CHORSE GAMES LIMITED tarafından geliştirilmiştir.