Okyanus Balon Patlatma

Okyanus Balon Patlatma, deniz yüzeyinin derinliklerinde, Atlantis'in batık harabelerinde geçen bir balon patlatma oyunudur. Renkli incileri vur ve kümeleri çizgiye ulaşmadan patlat.

Okyanus Balon Patlatma Oyunu Nasıl Oynanır?

Renkli incileri hedeflemek ve fırlatmak için ekranın altındaki inci kabuğu topunu kullanın. Aynı renkte bir grup inciyi vurmaya çalışın. Aynı olanlardan üç veya daha fazlasının kombinasyonları açılır ve kaybolur.

Rahatlatıcı fon müziğine aldanmayın. Hızlı olmanız gerekecek çünkü baloncuklar hızla düşüyor. Ekranın altındaki kırmızı çizgiye çok yaklaşırlarsa bir uyarı belirecektir. Baloncuklar çizgiye dokunursa oyunu kaybedersiniz. Daha sonra seviyeyi baştan denemeniz gerekecek.

Bombalar veya zaman dondurma gibi güçlendiriciler kazanmak için bonus baloncukları patlatın. Unutmayın, tüm baloncukları temizlemek zorunda değilsiniz. Seviyeyi tamamlamak için yapmanız gereken tek şey, üstte bir yere gizlenmiş gökkuşağı incisini vurmak.

Oyun Kontrolleri

  • Nişan almak için fareyi kullanın ve ateş etmek için sol tıklayın.

Benzer Oyunlar

Bu balon patlatma bulmaca oyununu oynamayı seviyorsanız, koleksiyonumuzdaki bu ilgili oyunların da keyfini çıkarabilirsiniz:

Okyanus Balon Patlatma Oyunu Kim Tarafından Geliştirdi?

Bu oyun BestGamesFreePlay tarafından geliştirilmiştir.