Okyanusya

Okyanusya, bir gemi kazasından sonra tropikal bir adaya düştüğünüz çok oyunculu bir çiftçilik oyunudur. Hayatta kalanınız için yeni bir hayat kurabilmeniz için toprağı işleyin ve bir ev oluşturun.

Okyanusya Oyunu Nasıl Oynanır?

Bu çok oyunculu simülasyon oyununa kendi karakterinizi yaratarak başlıyorsunuz. Bir avatar oluşturduktan sonra, Görev Günlüğünüzü kontrol ederek başlayabilirsiniz. Burada, adalarda bir ev inşa etmek için tamamlamanız gereken önemli görevleri göreceksiniz.

İp yapmak için birlikte örebileceğiniz çubuklar, kaya ve güçlü çimen gibi kullanabileceğiniz öğeleri arayın. Salınızı onarın, yakındaki adaları keşfedin, mahsul yetiştirmek için tarlalar kazın ve kendinize alet yapmak ve yemek pişirmek için bir atölye kurun.

Listenizdeki görevleri tamamlayarak diğer oyunculara öğeler hediye edebilir ve ana adanın daha fazla bölümünün kilidini açabilirsiniz.

Oyun Kontrolleri

  • Oyunu oynamak için fareyi kullanın. Okları takip edin ve onlarla etkileşime geçmek için öğelere dokunun.

Benzer Oyunlar

Bu oyunu beğendiyseniz, ücretsiz oyun koleksiyonumuzdaki diğer çok oyunculu çiftçilik ve simülasyon oyunlarını kaçırmayın veya tropik bir adada geçen bir birleştirme macerasını deneyin:

Okyanusya Oyunu Kim Tarafından Geliştirdi?

Bu oyun Draugiem tarafından geliştirilmiştir.