Son Sürat Yarış

Son Sürat Yarış, sonsuz bir harita, zamanlı görevler ve bir polis kaçış modu dahil olmak üzere farklı oyun modları arasından seçim yapabileceğiniz bir 3D sürüş oyunudur.

Son Sürat Yarış Oyunu Nasıl Oynanır?

Bu yarış oyununda, zamanlanmış görev modunda olabildiğince hızlı sürmeli ve yoldaki diğer arabalardan kaçmalısınız. Ne kadar hızlı sürerseniz ve diğer arabaların arasına ne kadar yaklaşırsanız onları geçersiniz, o kadar çok puan kazanırsınız.

Sonsuz harita modunda, çeşitli sürüş koşulları oluşturmak için her türlü ayarı manuel olarak değiştirebilirsiniz. Örneğin, tek yönlü mü yoksa çift yönlü bir yolda mı sürmek istediğinizi seçin, günün saatini ve hava koşullarını seçin. Ayrıca şehir manzarası, çöl veya karlı ovalar gibi farklı ortamlar arasında seçim yapabilirsiniz.

Polis kovalamaca modunda, polis arabasının önünde kalmalısınız. Diğer araçların arasından sıyrılın ve diğer arabalardan kaçmak için şerit değiştirin. Tüm oyun modlarında başka bir araçla çarpışırsanız arabanız hasar görür. Yüksek hızda başka bir araca çarparsanız ön camınız kırılır ve aracınız tamamen bozulur.

Oyun Kontrolleri

  • WASD veya OK tuşları = Araba sür
  • F tuşu = Nitro artırma
  • C tuşu = Kamera açısını değiştir

Benzer Oyunlar

Bu araba yarışı oyununu beğendiniz mi? Sizin için muhteşem yarış oyunları seçtik, oynamak ister misin? Peki, hadi bakalım!

Son Sürat Yarış Oyunu Kim Tarafından Geliştirdi?

Bu oyun RHM Interactive tarafından geliştirilmiştir.