Gerçek Silah Atış Grevi

Gerçek Silah Atış Grevi, 1 numaralı 3D FPS atış ve keskin nişancı oyunudur. Bu keskin nişancı oyunu, FPS hayranları için tasarlanmıştır. Dünyayı kurtarmak için savaşa katılın ve tüm düşmanları bir komando olarak yok edin. Gerçek Silah Atış Grevi oynamak ücretsizdir ve en iyi atış oyunlarından biridir.

Teröristlerle birlikte savaşa gireceğiniz bu inanılmaz aksiyon oyununda yeni 30 farklı harita, yeni silahlar, yeni oyun modları sizi bekliyor. Terörist atış oyunları oynamak için bir çılgınlığınız varsa, bu ücretsiz Gerçek Silah Atış Grevi'nde yeni ve terörist savaş oyunları arenasının tadını çıkaracaksınız. Hedef atış becerilerinizi göstermek için bu harika yeni FPS atış oyununu oynayın. Bu saldırı silah oyununu ücretsiz olarak indirebilir ve çevrimdışı bir silah oyunu olduğu için canınız sıkıldığında oynayabilirsiniz.

Gerçek Silah Atış Grevi Oyunu Nasıl Oynanır?

Gerçek Silah Atış Grevi'nde birinci şahıs perspektif nişancı olarak ağır ve yardımcı silahlarla ateş etmeyi hedefleyin.

Oynanış ve görevler:

Bu atış FPS oyununda, bir sonrakine geçmek için her seviyeyi geçmeniz gerekiyor. Gerçek atış FPS vuruşu bir görev oyunudur; bir sonraki aşamaya geçmek için görevdeki tüm düşmanları öldürmeniz gerekecek, her seviyeden sonra para ile ödüllendirileceksiniz. Bu ödül ile yeni silahlar satın alıp yükseltebilir ve kendinizi güçlendirebilirsiniz. Bu bir silah oyunudur, böylece haritada hareket edebilir ve cephaneliğinizle düşmanları öldürebilirsiniz; düşman mermilerinden kaçmak ve onları öldürmek için çömelebilir ve ilerleyebilirsiniz. Her görevden sonra yeni silahlar için para alacaksınız ve otomatik olarak bir sonraki seviyeye gönderileceksiniz.

Bu oyunda, hikayeyi bitirmek için tüm seviyeleri geçmeniz gerekiyor; gerçek HD görsellere ve üstün ses kalitesine sahip birinci şahıs bakış açısı (FPP) oyunudur. Gerçek bir atış oyununun özü, Gerçek Silah Atış Grevi vuruş oyununda mevcuttur. Seviye haritasında dolaşın, düşmanları öldürün, zorlu görevleri tamamlamak için yeni silahlarınızı satın alın ve yükseltin. Düşmanları öldürmek size oyunda para kazandıracak; Headshots, görevi tamamladıktan sonra size ekstra para kazandırır. Bu yeni oyun size birkaç yeni hedefle meydan okuyacak ve bir sonraki tura geçmek için tüm rakipleri ortadan kaldırmanız gerekecek. Bu oyun size 30 yeni görev verir; ilk 5-6 görevde tüm rakipleri ortadan kaldırdığınızda görevler daha karmaşık hale geliyor. Oyuna ilk başladığınızda, tüm düşmanları öldürmeye ve yenilmez olmak için tüm silahları almaya hevesli olacaksınız.

Silahlar:

Düşmanları öldürdükten ve ödüller kazandıktan sonra yeni silahlar satın alabilirsiniz. Bunun için silah mağazasına gitmeniz ve istediğiniz silahı satın almanız gerekiyor. Gerçek Silah Atış Grevi, AK-47, Shotgun, MP5 vb. silahları satın almanızı sağlar. Her silahın bir fiyatı vardır; fiyatı, iyi atış hızı, mükemmel kullanım ve doğruluk gibi yeteneklerine bağlıdır.

Ayarlar:

Gerçek atış FPS vuruşu, oyunda müzik ses seviyesini, ses seviyesini, ekranın hassasiyetini kontrol etmek için bir ayar arayüzüne sahiptir ve otomatik atış seçeneği sunar. Bu seçenek, ateş düğmesine bile basmadan düşmanları öldürmenize yardımcı olur; düşmanlar yaklaştıkça, donanımlı silahınız ateş edecek ve görevdeki düşmanları öldürecektir.

Birinci şahıs dövüş ve atış oyunları oynamayı seviyorsanız, terörle mücadele oyunları! O zaman zaman kaybetmeyin ve bu yeni FPS karşılaşma atış oyununu oynayın. En iyi ücretsiz keskin nişancı 3D oyununu arıyorsanız, serbest atış oyunlarında veya FPS atış oyunlarında maksimum aksiyonu yaşamak için terörist atış oyunlarında rakiplerle savaşmanız için Gerçek Silah Atış Grevi şüphesiz sizin için. Bu aksiyon oyunu, size saatlerce eğlence sağlamak için size çeşitli gerçekçi 3D konumlar sunacaktır.

Oyun Özellikleri

  • Akıllı düşman AI sistemi,
  • Minimum veri kullanımı,
  • Bağımlılık yapan FPS oynanış,
  • Pürüzsüz oyun kontrolleri,
  • Harika animasyonlar,
  • 3D efektler,
  • Modern silahlar,
  • Yeni haritalar ve heyecan verici görevler.

Oyun Kontrolleri

  • Hareket WASD
  • Ateş SOL TIKLAMA
  • Yakınlaştırma SAĞ TIKLAMA
  • Atlama BOŞLUK
  • İmleci kilitle L
  • Çömelme C
  • Yeniden yükleme R

Benzer Oyunlar

Bu atış oyununu beğendiyseniz, koleksiyonumuzdan şu oyunları da oynayın:

Gerçek Silah Atış Grevi Oyunu Kim Tarafından Geliştirdi?

Bu oyun Driving games tarafından geliştirilmiştir.