Starblastio

Starblast oyunu eğlenceli, hızlı tempolu çevrimiçi çok oyunculu atari uzay oyunu. Uzay geminizin kontrolünü elinize alın, asteroitleri çıkarın, istatistiklerinizi artırın, geliştirilmiş istatistikler ve silahlarla farklı türdeki uzay gemilerine yükseltin. Diğer oyunculara karşı savaşın ve mücevherlerini toplayın.

Starblastio Oyunu Nasıl Oynanır?

Starblast'ta, oyuncu kontrollü geminizde asteroit dolu bir haritada gezinirsiniz. Göreviniz, oyun moduna bağlı olarak çeşitli görevleri tamamlamaktır. Takımınızı zafere taşıyın, hayatta kalan son kişi olun, uzaylı ordularını alt edin veya şampiyonluk sıralamasında üst seviyelere çıkın. Asteroitler, oyuncu tarafından vurularak veya çarpılarak çıkarılabilir ve parçalandıktan sonra mücevher verirler. Bu taşlar, oyuncunun gemisini yükseltmek, yeni silahlar satın almak veya mücevher yükü dolduğunda bir sonraki aşamadaki mevcut iki gemiden birine yükseltmek için kullanılabilir. Starblast'ta şu anda sadece 32 farklı geminin bulunduğu 7 farklı gemi seviyesi var. En yeni gemiler FuryStar (Kademe 5), Bastion (Kademe 7), Vanguard (Kademe 4), Marauder (Kademe 6) ve Howler (Kademe 5). Oyun 2016'da çıktığında sadece 21 gemi vardı.

Şu anda ana menü üzerinden oynanabilecek dört oyun modu var; Hayatta Kalma , Takım modu , Ölüm Maçı ve İşgal (İstila). Ana menüde bir oyun modu seçtikten sonra, oyuncu otomatik olarak ilgili oyun modu ve bölgesinin bir sunucusuna bağlanır. Bağımsız istemciye veya ECP'ye sahip olan oyuncular, deneyimlerini özelleştirmek için belirli parametreleri düzenleyebilecekleri özel eşleşmeler oluşturabilecekler. Ayrıca, bir oyuncunun kendi modlarını oluşturmasına ve bu modlarda kullanılmak üzere kendi gemilerini tasarlamasına izin verebilecek bazı temel kodlama deneyimine sahip olanlar için bir mod editörü de bulunmaktadır. Bir ECP'ye sahip olmak bu özelliğin kilidini açar. Modlama alanı , topluluk yapımı modların herkes tarafından oynanabileceği, birkaç güne yayılan bir zamanlayıcıya girip çıkabileceği ana menüde yer alır. Her mod dört ila sekiz saat arasında etkin olur.

Normal Oyun Modları:

  • Takım Modu
  • Hayatta kalma modu
  • İşgal
  • Profesyonel Ölüm Maçı

Starblastio Oyunu Kim Tarafından Geliştirdi?

Bu oyun Neuronality tarafından geliştirilmiştir.