Sudoku Master

Sudoku Master, tamamlanması gereken 365 bulmaca ile iyi yapılmış bir bulmaca oyunudur. Günlük sudoku zorluklarını çözerek rozetler kazanın. 1'den 9'a kadar olan sayıları doldurun, ancak her bir sayının yalnızca satır, sütun ve kalın yazılmış dokuz blok başına bir kez geçtiğinden emin olun. Sudoku Master oyun uygulaması 10 milyondan fazla indirildi!

Sudoku Master Oyunu Nasıl Oynanır?

Başlamak için bugünün sudoku oyununu seçin veya başka bir bulmaca seçmek için bu yılın takvimine göz atın. 9'a 9 ızgaradaki bazı sayılar zaten doldurulmuştur. Amacınız eksik sayıları tamamlayarak bulmacayı tamamlamaktır. Bir sayıyı doğru doldurursanız maviye döner. Numara yanlışsa, kırmızıya döner.

Rakamları doğrudan doldurabilir veya notlar düğmesini kullanarak notları kalemle yazabilirsiniz. Bu oyunun güzel bir özelliği de, elediğiniz sayıları silmek için notlarınızın üzerinden geçmenize gerek olmamasıdır. Eklediğiniz notlar, doldurduğunuz herhangi bir sayı için otomatik olarak kaybolacaktır.

Herhangi bir günde 3 ipucu isteyebilir, silgi simgesini kullanarak doldurduğunuz sayıları silebilir ve bulmacayı sıfırlayabilirsiniz. iptal düğmesine dokunarak.

Oyun Kontrolleri

  • Fareyi kullanarak doldurmak istediğiniz hücreye dokunun ve notları, ipuçlarını ve diğer düğmeleri seçin.
  • Kılavuzda hareket etmek için OK TUŞLARINI da kullanabilirsiniz.
  • Rakamları doldurmak için SAYI TUŞLARINI kullanın.

Benzer Oyunlar

Sudoku Master Oyunu Kim Tarafından Geliştirdi?

Bu oyun OpenMyGame tarafından geliştirilmiştir.