Şirinler: Okyanus Temizliği

Şirinler: Okyanus Temizliği oyununda Şirinler'e yardım etmenin zamanı geldi! Bu Şirinler oyununda tüm çöpleri toplayabilecek misin?

Gargamel ve Azrael, bu muhteşem tropik adanın kıyılarında az önce görüldü! Daha da kötüsü, suya tonlarca çöp atıyorlardı. Bu kesinlikle çok şirin değil! Bu sevimli aksiyon oyununda Şirinler'in bu büyük pisliği temizlemek için kayığını ve oltasını kullanırken Şirinlerden biriyle şirin temizlik takımı kurun.

Kayığa getirdiğiniz her eşya için jeton kazanacaksınız. Bunları, Şirin'i daha güçlü yapacak veya ona daha fazla çöp toplamasına yardımcı olacak daha uzun bir misina verecek harika yükseltmelerle takas edebilirsiniz. Ayrıca, seviyeler arasında toplayabileceğiniz gerçekten harika çıkartmaların yanı sıra, orada yüzen şirin hazineler de var!

Şirinler: Okyanus Temizliği Oyunu Nasıl Oynanır?

Bu çok şirin balık tutma oyununda, evi olarak gördüğü tropik adayı çevreleyen okyanusu temizlerken Şirinlerden birine yardım edin. Okyanus, Gargamel ve Azrael tarafından tamamen çöple dolduruldu! Sudan çıkardığınız her eşya için jeton kazanacaksınız.

Oyun Kontrolleri

  • Oltayı suya bırakmak için SOL tıklayın.
  • Şirin, eşyaları teknesine çekerken oltayı yönlendirmek için fareyi kullanın.

Benzer Oyunlar

Bu Şirinler oyununu beğendiniz mi? Koleksiyonumuzdaki diğer Şirinler oyunları da oynayın:

Şirinler: Okyanus Temizliği Oyunu Kim Tarafından Geliştirdi?

Bu oyun IMPS tarafından geliştirilmiştir.