Kale Bekçisi

Kale Bekçisi, 3D grafiklere sahip bir kule savunma oyunudur. İstilacı bir orduya karşı kaleyi savunan tek kahraman sensin. Duvara tırmanıp çöp adamınızı öldürmeden önce onları okçunuzla vurun.

Kale Bekçisi Oyunu Nasıl Oynanır?

Bu çöp adam oyununda düşmanlar merdivenler, patlayıcılar ve daha fazlasıyla donanmış olarak kapalı kale kapılarına koşarak gelecekler. Surlar boyunca koşun ve oklarınızı saldırganlarınıza atın. Duvarlara tırmanmaya çalışan işgalcileri tekmeleyin.

Seviyeler arasında kaleniz, kahramanınız ve yayınız için bir dizi yükseltme satın alabilirsiniz. Kale duvarlarını yükseltebilir ve işgalcilerin üzerine atmak için variller ekleyebilirsiniz. Ya da örneğin kahramanınızın koşu hızını artırabilir ve ona patlayan oklar sağlayabilirsiniz.

Kilidi açılacak çok sayıda yükseltme var ve düşman ordusu büyüdükçe bunlara daha fazla ihtiyacınız olacak. Ayrıca, büyü yapmak için sihirli bir asaya sahip bir sihirbaz veya keskin nişancı tüfeği olan bir asker gibi, kahramanınız için bir dizi farklı görünüm ve silahın kilidini açabilirsiniz. Hepsini toplamaya çalışın.

Oyun Kontrolleri

  • Karakterinizi surların üzerinde sağa veya sola hareket ettirmek için fareyi kullanın.
  • Atış otomatiktir.

Benzer Oyunlar

Bu oyunu beğendiyseniz, ücretsiz oyun koleksiyonumuzdan aşağıdaki önerilen oyunları kaçırmadığınızdan emin olun:

Kale Bekçisi Oyunu Kim Tarafından Geliştirdi?

Bu oyun Lipsar Studio tarafından geliştirilmiştir.