Ateş ve Su 6: Peri Masalları

Ateş ve Su 6: Peri Masalları'nda büyülü bir macera daha başlamak üzere! Bu çevrimiçi platform oyununda korkusuz ikiliye son yolculuklarında katılın.

Popüler Ateş ve Su serisinin bu heyecan verici altıncı bölümünde antik taşlarla dolu başka bir gizemli tapınağa girmek üzereler. Ancak bu sefer her odadan geçmek için cesaretlerinden ve inanılmaz güçlerinden daha fazlasına ihtiyaçları olacak. Su, lav ve zehirli yapışkan maddeyle dolu birçok çukurun yanı sıra tapınak, kendi başlarına ulaşamayacakları bir dizi büyülü anahtar içerir.

Neyse ki, yerel bir dost peri klanı onlara yardım etmeye ve engelleri kaldırmak ve platformları indirmek için anahtarları kullanmaya istekli. Sen de onlara yardım edersen, Ateş ve Su evlerine güvenli bir şekilde geri döneceklerinden eminler. Biraz ekstra yardıma ihtiyacınız varsa, bu iki kişilik oyunu bir arkadaşınızla da oynayabilirsiniz.

Ateş ve Su 6: Peri Masalları Oyunu Nasıl Oynanır?

Ateş ve Su ile şimdiye kadarki en zorlu yolculuklarında takım olun! Perileri, mücevherleri toplarken ve çeşitli tehlikelerden kaçarken her seviyede hareket etmelerini sağlayacak anahtarları çevirmek için kullanın.

Oyun Kontrolleri

  • Ateş'i hareket ettirmek için OK tuşlarını kullanın.
  • Su'yu hareket ettirmek için A, W, S ve D tuşlarını kullanın.

Ateş ve Su 6: Peri Masalları'nı Mobil'de oynayabilir miyim?

Evet, şu anda Google Play'de mevcut.

Benzer Oyunlar

Bu diğer harika macera oyunlarını da deneyebilirsiniz.

Ateş ve Su 6: Peri Masalları Oyunu Kim Tarafından Geliştirdi?

Bu oyun Agame ve Oslo Albet tarafından geliştirilmiştir.