Blok Patlatma

Blok Patlatma, ünlü Facebook franchise'ı tarzında bağımlılık yapan 3'lü eşleştirme oyunu türü, kolay oyun ve oyuncunun iyi vakit geçirmek için geri gelmesi için sevimli müzik. Temel Yok etmek için aynı renkteki iki veya daha fazla öğeye dokunun. Kolay oyun mekaniği, herkesi mutlu edin!

Blok Patlatma'daki renkli blokları patlatın! Küçük tüylü arkadaşınıza yardım edip onu büyük bir yükten kurtarmanın zamanı geldi. Bu küçük kedicikle seviyeleri tamamlayabilir misin?

Blok Patlatma Oyunu Nasıl Oynanır?

Bu 3'lü eşleştirme oyununda blokları yerlerinden çıkarmak için üzerlerine tıklıyorsunuz. Aynı renkteki üç veya daha fazla döşemeden oluşan grupları tespit etmeyi ve bunlardan birine tıklayarak o grubun tüm döşemelerini ortaya çıkarmayı hedefliyorsunuz. Seviye, dışarı çıkıp ekranın sağ üst köşesinde belirtilen sayıda döşemeyi topladığınızda tamamlanacaktır.

Ara sıra oyununuzu geliştirecek güçlendiriciler alacaksınız. Örneğin, beş adet aynı karodan oluşan bir gruba tıklarsanız bir roket alırsınız ve aynı şey, altı adet aynı karodan oluşan bir gruba tıklarsanız bir bomba almak için de geçerlidir. Daha sonra tahtada patlama basamakları oluşturmak için üzerlerine tıklayabilirsiniz. Bakalım oynanışa uyum sağlayabilecek misiniz ve daha ileri seviyelere erişebilecek misiniz?

Blok Patlatma Oyunu Kim Tarafından Geliştirdi?

Bu oyun TastyCherryGames tarafından geliştirilmiştir.