Sokak Sürücüsü

Sokak Sürücüsü'nde sokakların usta şoförü kim? Sınırsız sürüş eğlencesinin tadını çıkarın! Arabanızı özelleştirin ve istediğiniz modda sürün. Macera dolu araba sürme oyununda iyi eğlenceler! Sokak Sürücüsü, eğlenceli bir 3D fizik tabanlı, macera ve aksiyon dolu araba sürüş simülasyonu oyun deneyimi sunuyor.

Sokak Sürücüsü Oyunu Nasıl Oynanır?

Arabanızı seçin ve hemen zevkinize göre özelleştirmeye başlayın. Dilediğiniz renge boyayın. Tekerlekleri değiştirin. İsterseniz çıkartmalarla tarzınızı gösterin. Oyunda sizden 4 farklı mod seçmeniz istenecek. Tek yönlü şerit, çift yönlü şerit, zamana ve bombaya karşı. Oyundaki amacınız trafiğe uygun hareket etmektir. Diğer arabalara çarpmadan sollayın. Tehlikeli sollamalar yaparsanız artı puan kazanırsınız. Bomba bölümünde bomba etkinleştirildikten sonra yavaşlama ve çarpma. Bunu yaparsan, BOOM!

Sokak Sürücüsü'nde sürüş keyfine varacaksınız. Hadi deneyelim!

Sokak Sürücüsü Oyunu Çocuklar İçin Uygun Mu?

Araba oyunlarını seven her yaştan oyuncu Sokak Sürücüsü oynayabilir. Bu oyun çocuklar için uygundur ve engellenmez.

Okulda oynanan Sokak Sürücüsü oyunu engelsiz mi?

Evde tek başınıza, okulda veya sokakta arkadaşlarınızla oynayabilirsiniz. Okuldaysanız, öğretmeninizden izin almayı unutmayın. Evdeyseniz, eğitiminizi tamamladıktan sonra oynarsanız çok daha fazla keyif alacaksınız. Sokaktaysanız rahatlayabileceğiniz güvenli bir yere gidin ve arkadaşlarınızı bu eşsiz yarışa davet edin.

Sokak Sürücüsü Oyunu Size Ne Kazandırır?

Refleksleri güçlendirir, el-göz koordinasyonunu ve konsantrasyonu artırır. Gerektiğinde hızlı hareketlerle doğru zamanda doğru hareketleri yapabilme yeteneğinizi güçlendirir.

Oyun Kontrolleri

  • Hızı artırın: W veya yukarı OK tuşları.
  • Arabayı kontrol edin: A/D veya sağ/sol OK tuşları.
  • El freni: BOŞLUK veya aşağı OK tuşu.

Bilgisayarımda çevrimiçi ve ücretsiz oynayabilir miyim?

Tabii ki! Oyunu indirmenize gerek kalmadan oynayabilirsiniz. Oyunu klavyenizi ve farenizi kullanarak oynayın. Tam ekran modunda oynamak bile çok daha keyifli.

Zevkinize göre seçtiğiniz bir araba ile sonsuz bir yolda ne kadar ileri gidebilirsiniz? Trafik kalabalık, dikkat! Şimdi dene!

Benzer Oyunlar

Sokak Sürücüsü Oyunu Kim Tarafından Geliştirdi?

Bu oyun Hihoy tarafından geliştirilmiştir.