Hex A Mong

Aramızda sevilen karakterlerle bir atlama oyunu: Hex A Mong! Hex A Mong, aramızdaki karakterlerin yer aldığı 3 boyutlu bir koşu ve zıplama oyunudur. 1 kişilik ve 2 kişilik modlarda oynanabilen oyun, kendine has bir simülasyona sahip.

Hex A Mong Oyunu Nasıl Oynanır?

Oyun bizi uzay dünyasında bir maceraya çıkarıyor. Uzay gemisi mürettebatı ile oynayacağınız oldukça keyifli bir oyundur. Başından sonuna kadar renkli ortamıyla bizlere görsel bir şölen yaşatan Hex A Mong'da karakterler de bir o kadar renkli. Birbirinden farklı renklere sahip 9 karakterden dilediğinizi seçerek maceraya başlayabilirsiniz.

Oyun farklı renklerde 6 kattan oluşmaktadır. Altıgenlerden oluşan zeminde sürekli koşmalısınız. Siz veya diğer karakterler altıgenlere bastığınızda, altıgenler 1 saniye gibi kısa bir sürede renk değiştirerek düşecektir. Bu nedenle zeminde oluşacak boşluklardan düşmemek için zıplamayı ihmal etmeyin. Tüm katlardan düştüğünüzde ölüyorsunuz ve baştan başlamanız gerekiyor. Öldüğünüzde oyun devam edecek, dilerseniz diğer karakteri takip edin, dilerseniz ekranın sağ üst köşesindeki "çıkış" butonuna basarak oyundan çıkın ve yeni bir oyuna geçin!

Koş, zıpla ve düşmekten kaçın! Unutmayın 3 kez düşmek oyunu kaybetmenize neden olur. Kazanmak için buradasın! En iyi arkadaşınız veya aile üyenizle aynı bilgisayarda bölünmüş ekran modunda oynamak da eğlenceli olacak. İyi şanlar!

İpuçları ve Püf Noktaları

Asla sizinle yarışa katılan diğer Aramızda karakterleri takip etmeyin, kendi yolunuzu çizin. Böylece daha uzun süre ayakta durma şansı yakalarsınız.

Ekranın sağ üst köşesinden hangi katta olduğunuzu takip edebilirsiniz. Kat sayısı ne kadar azsa, o kadar dikkatli olmanız gerekecektir.

Oyun Kontrolleri

1. Oyuncu

  • Hareket etmek için WASD tuşlarını kullanın.
  • Zıplamak için Q tuşuna basın.

2. Oyuncu

  • Hareket etmek için OK tuşlarını kullanın.
  • Zıplamak için BOŞLUK tuşuna basın.

Benzer Oyunlar

Hex A Mong Oyunu Kim Tarafından Geliştirdi?

Bu oyun Catom Games tarafından geliştirilmiştir.