Uphill Rush 11

Uphill Rush serisinin yeni oyunu Uphill Rush 11 için kendinizi hazırlayın! Bu yarış oyununda, çılgın su kaydıraklarıyla dolu devasa bir yolcu gemisinde bir gezi rezervasyonu yaptınız.

Su kaydıraklarında yarışırken arka planda tropik adaların manzarasının keyfini çıkarın. Yolcu gemisinin üst güvertesinde, heyecan verici akıntılar ve çılgın su kaydırakları olan çok sayıda yüzme havuzu vardır. Bir yüzücü ve şişme havuz halkası seçin. Kaydıraktan aşağı kayın ve suya sıçrayın. Diğer kız ve erkek çocuklara vurarak onları yoldan çıkarın!

Uphill Rush 11 Oyunu Nasıl Oynanır?

Popüler Uphill Rush serisinin bu bölümünde, tuhaf ve muhteşem tasarımlara sahip her türlü havuzu ve tekerlekli kaydırağı keşfedebilirsiniz. Döngülerden hızla geçin ve diğer yüzücüleri yoldan çekin ya da bir gülle gibi havuza dalarak onları sudan dışarı atın. Havada akrobatik hareketler yaparak ekstra puan kazanabilirsiniz.

Her slaytta hayatta kalmaya çalışırken elmasları ve madeni paraları toplayın. Onları yeni yüzücülerin ve daha hızlı lastiklerin, şişme botların ve hatta jet skilerin kilidini açmak için kullanabilirsiniz. Ekstra hız ve manevra kabiliyeti için daha pahalı lastikleri de yükseltebilirsiniz. Koridorlarda en yüksek hızda kayabilir ve her seviyede üç yıldızlı skoru elde edebilir misin?

Oyun Kontrolleri

  • Hızlandırmak için yukarı OK tuşunu kulanın.
  • Fren yapmak için aşağı OK tuşunu kullanın.
  • Geriye doğru eğilmek için sol OK tuşunu kullanın.
  • Öne eğilmek için sağ OK tuşunu kullanın.
  • Hızınızı geçici olarak artırmak için şimşek simgesi şarj olduğunda BOŞLUK tuşunu kullanın.

Benzer Oyunlar

İşte koleksiyonumuzdan ücretsiz olarak oynayabileceğiniz bazı benzer oyunlar:

Uphill Rush 11 Oyunu Kim Tarafından Geliştirdi?

Bu oyun Agame tarafından geliştirilmiştir.