Emily'nin Evi

Delicious - Emily'nin Evi, popüler Delicious serisinden bir zaman yönetimi oyunudur. Caterer Emily, pitoresk Snuggford Hills mahallesinde yeni bir ev satın aldı. Bu büyük bir ev ama aynı zamanda bir tadilata ihtiyacı var. Tozlu ve kirli ve hatta yerde kocaman bir delik var!

Emily ve Patrick, yemek servisi görevlerini tamamlayarak gerekli tadilatlara başlamak için yeterli parayı kazanabilmelidir. Ancak, anne Sharon Stepford gibi yüksek yoğunluklu helikopterli yeni müşterilerle hiçbir şey kolay olmayacak...

Emily'nin Evi Oyunu Nasıl Oynanır?

Bu yemek oyununun her seviyesinde, Emily'nin güzel bahçesinden başlayarak bir yemek mekanını yönetmeniz gerekiyor. Barbekü pirzola ve keklerden limonata ve çiçeklere kadar her şeyi satıyor olacaksınız. Ekstra puan kazanmak ve Emily'nin evini yenilemeye yetecek kadar para kazanmak için müşterilerinize hızlı bir şekilde hizmet verin. Her seviye arasında, hikayenin bir bölümü açılacak.

Bir müşteriye hizmet vermek için siparişlerine karar vermelerini bekleyin. Müşterinizin istediği öğelere dokunun. Bazen, örneğin çiçekleri doğru sırayla toplayarak veya bir pastayı bir araya getirerek önce öğeleri bir araya getirmeniz gerekir. Bu öğelerle hızlı çalışmanız ve her şeyi doğru sırayla yapmanız gerekecek, aksi takdirde öğe sıfırlanacaktır.

Ayrıca zımbayı bardaklara dökmeniz ve kaburga ve bifteği mangalda pişirmeniz gerekecek. Bu eşyaları çok uzun süre ortalıkta bırakmayın yoksa yok olurlar. Emily aynı anda birden fazla eşya taşıyabilir ve aynı anda birden fazla müşteriye hizmet verirseniz daha fazla bahşiş kazanırsınız.

Oyun Kontrolleri

  • Hikaye bölümlerini görüntülemek için tıklayın veya dokunun.
  • Bir müşteri gelip sipariş verene kadar bekleyin.
  • Gıda maddesine ve ardından müşteriye tıklayın veya dokunun.
  • Müşteri ödemeye hazır olduğunda kasaya dokunun.

Benzer Oyunlar

Emily ve ailesinin oynadığı Delicious zaman yönetimi oyunlarındaki bu harika bölümü beğendiyseniz, Artık Emily'nin yeni bir bebeği olduğuna göre, kalabalık restoranlarını çalışır durumda tutmak her zamankinden daha büyük bir zorluk olacak!

Sürprizler, dönüşler ve dramlarla dolu eğlenceli bir hikayeye sahip yemek pişirme ve ikram serilerine doyamadınız mı? O halde Pişir ve Eşle: Sara'nın Macerası'nı da kaçırmayın.

Emily'nin Evi Oyunu Kim Tarafından Geliştirdi?

Bu oyun Gamehouse tarafından geliştirilmiştir.