Pişir ve Eşle: Sara'nın Macerası

Dünyaca ünlü şef Pişir ve Eşle: Sara'nın Macerası'na geri dönüyor! Bu şirin ve havalı eşleştirme oyununda mutfakta ona katıl.

Sara bu 3'ünü eşleştirme bulmaca oyununda gerçekten eli dolu. Birkaç ziyafet veriyor ve bunların malzemeleri birbirine karışmış! Popüler Sara'nın Aşçılık Sınıfı serisinin son bölümünde, tariflerinin her birini tamamlamak için ihtiyaç duyacağı tüm etleri, sebzeleri ve diğer şeyleri toplayabilir misin? Her seviyede sizi bekleyen panoların etrafına dağılmış durumdalar.

Neyse ki, yol boyunca kullanabileceğiniz çok sayıda güçlendirici var. Sıkışırsanız bir blender kırın. Bunlar, panoların etrafındaki birkaç noktayı temizleyecek ve her eğlenceli ve zorlu seviyede hedefi tamamlamanıza yardımcı olacak.

Pişir ve Eşle: Sara'nın Macerası Oyunu Nasıl Oynanır?

Sara bu yemek pişirme oyununda gerçekten programın gerisinde kalıyor. Her seviyede aradığı tüm malzemeleri çabucak toplamasına yardım edin. Örneğin, 10 bifteğe veya 12 soğana ihtiyacı olabilir. Onları tahtadan çıkarmak için üç veya daha fazla grup halinde karıştırıp eşleştirerek toplayabilirsiniz.

Oyun Kontrolleri

  • Fareyi kullanarak panodan malzemeleri eşleştirin ve toplayın.

Benzer Oyunlar

Sıradaki diğer harika çevrimiçi bulmaca ve mutfak oyunlarına göz atın!

Pişir ve Eşle: Sara'nın Macerası Oyunu Kim Tarafından Geliştirdi?

Bu oyun Agame tarafından geliştirilmiştir.