Fantezi Avatar Anime Giydirme

Fantezi Avatar Anime Giydirme, en sevimli anime kızlar, onları giydirmek için iyi bir RPG hayranı arıyor. Manga veya anime kız giydirme oyunları gibi mi? Elbette yaparsın! Ve gerçekten özlediğin bir şey, rol yappma oyunları tarzında fantazi giyinmek! Herhangi bir satın alma olmadan kızlar için moda anime oyunu!

Artık kendi karakterinizi yaratabilir ve havalı bir oyuncak bebek tasarımcısı olabilirsiniz. 300'den fazla öğe arasında tüm önemli RPG şahsiyetlerinin cosplay stillerini bulacaksınız: dövüşen savaşçı, şövalye ve paladin, okçu, vahşi, hırsız, suikastçı, haydut, keşiş veya dövüş sanatçısı, rahip ve şifacı, büyücü ve büyücü druid, anime prenses, hatta sihirdar ve büyücü. Onları karıştır, sevimli kızını giydir.

Fantezi Avatar Anime Giydirme Oyunu Nasıl Oynanır?

Kızlar için Cosplay anime giydirme oyununda 6 kız arkadaşın her birinin farklı yüzleri, gözleri ve ten rengi var. Çok çeşitli güzel kıyafetler arasından seçim yaparak kawaii bebek görünümü yaratın: ceketler, etekler, mücevherler, şortlar, otaku kostümleri, ayakkabılar ve saç stilleri, hangi Asya gençlik stilini takip edeceğinize karar verin: modaya uygun, şık ve gündelik.

Her anime prensesi için en iyi kıyafeti yaratmak için moda anlayışınızı ve moda tutkunu yeteneğinizi kullanın. Büyüleyici evcil hayvan arkadaşlarıyla tanışın: tek boynuzlu atlar, midilliler, kediler, koyunlar, köpekler vb. Mükemmel arka planı seçin: japon kiraz çiçeği, antik amfitiyatro, modern gökdelenler veya doğal manzara. Şık kıyafetlerin ekran görüntülerini alın, arkadaşlarınızla paylaşın!

Anime kız avatar moda prensesleri giyinmeyi bekliyor. Kendi karakterini yarat, gerçek bir stilist olarak her fantezi kızı için en iyi kıyafeti tasarla. Bu anime avatar oluşturucu tam vücut size birçok modaya uygun giyim öğesi sunar, kimi yaratmak istediğinize karar verin: kız savaşçı veya prenses anime. Manga çizgi roman karakteri yapın, resmi duvar kağıdı olarak kullanın.

Oyun Kontrolleri

  • Kıyafet değiştirmek için farenin sol tuşunu kullanın veya ekrana dokunun.

Benzer Oyunlar

Fantezi Avatar Anime Giydirme Oyunu Kim Tarafından Geliştirdi?

Bu oyun ArpaPlus tarafından geliştirilmiştir.