Trafik 3D

Trafik 3D oyununda yarışa hazır olun! Umarız bu harika yarış oyununda otoyollarda ve diğer yollarda herhangi bir trafik sıkışıklığıyla karşılaşmazsınız.

Yarışta bir kariyere başlarken küçük bir elektrikli arabanın direksiyonuna geçin veya sadece hızlı bir dönüş yapın. Yükseltmek veya çok daha yüksek hızlara ulaşabilen daha büyük ve daha güçlü araçlar satın almak için yol boyunca kazanabileceğiniz çok sayıda jeton var.

Bu sürüş oyununda farklı zorluklardan birini veya tümünü denerken şehirleri veya kırsal çöl otoyollarını patlatın ama dikkatli olun! Dışarıda sizi gerçekten yavaşlatabilecek tonlarca trafik olması kaçınılmazdır. Limuzinlerden kamyon şoförlerine kadar her şeyle uğraşırken soğukkanlılığını koruyabilecek misin bir bak.

Trafik 3D Oyunu Nasıl Oynanır?

Bu 3D araba oyununda test sürüşü yapın veya çeşitli farklı yarışmalara katılın. Kilidini açabileceğiniz, yükseltebileceğiniz ve özelleştirebileceğiniz çok sayıda araç var. Ne yazık ki, gittiğiniz hemen hemen her yerde trafikle uğraşmak zorunda kalacaksınız. Diğer araçlardan kaçınmak için elinizden gelenin en iyisini yapın ve ne yaparsanız yapın hiçbir şeye çarpmayın!

Oyun Kontrolleri

  • Arabayı sürmek için OK tuşlarını kullanın.
  • Kamera açısını değiştirmek için C tuşuna basın.
  • Nitroyu etkinleştirmek için N tuşuna basın.

Benzer Oyunlar

Trafik 3D Oyunu Kim Tarafından Geliştirdi?

Bu oyun Great Games tarafından geliştirilmiştir.